פסטה, פנצ'טה ואפונה
פסטה, Pancettan ואפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 762 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. אם יש לכם פטוצ'יני, שום, פנקטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו אפונה ופנצ'טה, אפונה ופנצ'טה, ו אני אוהב את האפונה שלי עם פנצ'טה. (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה.
מסננים פסטה, הזמנה 1 כוס מי פסטה.
בינתיים, לטגן pancetta בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד זהב פריך, על 6 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. באותו מחבת, בצל מטגן עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים אפונה ושום וקמח במשך 3 דקות. מערבבים בפרמזן, פסטה ופנצ ' טה. להרטיב פסטה עם חלק ממי הפסטה השמורים. לזרוק לשלב, מתבלים עם מלח ופלפל, במידת הצורך, ומגישים, מפוזרים מיץ לימון.