קושימומחה
מוכן ב58 דק.
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

פסטה, פסטו ואפונה

פסטה, פסטו ואפונה
פסטה, פסטו ואפונה הם אולי התבלין שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. גשו לסופר וקנו תרד, מלח כשר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה, פסטו ואפונה, פסטה, פסטו ואפונה, ו פסטה, פסטו ואפונה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את הפוזילי ואת עניבות הפרפר בנפרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 10 עד 12 דקות עד שכל פסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז ולזרוק לתוך קערה עם שמן זית. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית את פסטו, תרד, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את המיונז ואת מחית.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את תערובת הפסטו לפסטה המקוררת ומוסיפים את הפרמזן, האפונה, הפיניוליס, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים היטב, מתבלים לפי הטעם ומגישים בטמפרטורת החדר.
8
מניחים את האגוזים, pignolis, ושום בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את עלי הבזיליקום, המלח והפלפל. עם ריצת המעבד, לאט לשפוך את שמן הזית לתוך הקערה דרך צינור ההזנה ולעבד עד פסטו הוא מחית ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
10
תוסיף את הפרמזן ופירה לרגע. השתמש מיד או לאחסן את הפסטו במקרר או במקפיא עם סרט דק של שמן זית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
11
הערות: האוויר הוא האויב של פסטו. להקפאה, לארוז אותו במיכלים עם סרט של שמן או פלסטיק לעטוף ישירות על גבי עם האוויר לחוץ החוצה.
מרכיבים שתצטרך
12
כדי לנקות בזיליקום, להסיר את העלים, לסובב אותם בקערת מים, ולאחר מכן לסובב אותם יבש מאוד טווה סלט. אחסן אותם בשקית ניילון סגורה עם מגבת נייר לחה מעט. כל עוד העלים יבשים הם יישארו ירוקים במשך כמה ימים.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פסטת עניבת פרפרפסטת עניבת פרפר1בצל צהוב בינוני, קצוץעלי בזיליקום טריים, ארוזיםעלי בזיליקום טריים, ארוזים340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פסטה פוזיליפסטה פוזילי9ציפורןכפות שום קצוץכפות שום קצוץ1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז טובמיונז טוב591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית טובשמן זית טוב3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית טובשמן זית טוב1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרpignolis (צנוברים)pignolis (צנוברים)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרpignolis (צנוברים)pignolis (צנוברים)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפסטו, ארוז או ראה מתכון להלןפסטו, ארוז או ראה מתכון להלן283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת תרד קצוץ קפוא, הפשיר וסחוט יבשחבילת תרד קצוץ קפוא, הפשיר וסחוט יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)