פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה
פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 523 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פסטו, שעועית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה, פסטה עם שעועית ירוקה, תפוחי אדמה ופסטו, ו פסטה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה, ומבשלים את פסטה פנה במשך 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה.
הסר מהחום, לנקז, ולחזור לסיר.
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה, ומבשלים את תפוחי האדמה על 7 דקות.
מניחים את השעועית הירוקה בסיר עם תפוחי האדמה. המשך לבשל כ -3 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה המבושלים חלקית ושעועית ירוקה, ומניחים בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטגנים את השום על 1 דקה. מערבבים את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שתפוחי אדמה ושעועית רכים ומשחימים קלות.
לזרוק את תערובת תפוחי האדמה לתוך הסיר עם פסטה סחוט.
מערבבים ביוגורט, פסטו, וגבינת פרמזן. להזמין פרמזן קטן לפזר על גבי בעת ההגשה.