מתכון האביב פסטה Primavera יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 581 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עצות לאספרגוס וגבעולים, חצי-חצי, עגבניות שזיף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פסטה באביב, פסטה באביב, ו פסטה מהירה באביב (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד רק מכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
2
לנקז ולהניח בצד.
3
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה ומטגנים במהירות את הירקות עד רק במכרז. לא לבשל יתר על המידה. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם
לחם שיפון בן יום
Planters® אגוזי פקאן
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
4
מוסיפים את החצי וחצי ומבשלים כדי לעבות את הרוטב, 5 דקות. מתבלים היטב עם פלפל. לזרוק את הפסטה סחוטה ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פינוליס (צנוברים), קלויים
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
בוטנים טחונים דק
5
מקשטים עם עגבניות חתוכות לקוביות ו עירית או יורה אפונה, אם זמין.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט