קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

פסטה פרימוורה עם נקניק הודו איטלקי

פסטה פרימוורה עם נקניק הודו איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Primavera עם נקניק הודו איטלקי. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם גרגרי מרק עוף, שום, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה עם נקניק איטלקי, נקניק הודו איטלקי ופלפלים עם פסטת עניבת פרפר, ו פסטאן עניבת פרפר וסעודת נקניק הודו איטלקית.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים farfalle בסיר ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מניחים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשלים עד חום שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חום 1/4 כוס שמן במחבת. מערבבים שום ובצל, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים בקישואים, סקווש, עגבניות, פלפל ובזיליקום. ממיסים בוליון בתערובת. מתבלים בפלפל אדום. מערבבים בשמן שנותר. המשך לבשל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מערבבים פסטה, נקניק וגבינה למחבת. המשך בישול 5 דקות, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'