קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

פסטה פרימוורה עם נקניק הודו איטלקי

פסטה פרימוורה עם נקניק הודו איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Primavera עם נקניק הודו איטלקי. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם גרגרי מרק עוף, שום, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה עם נקניק איטלקי, נקניק הודו איטלקי ופלפלים עם פסטת עניבת פרפר, ו פסטאן עניבת פרפר וסעודת נקניק הודו איטלקית.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים farfalle בסיר ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מניחים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשלים עד חום שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חום 1/4 כוס שמן במחבת. מערבבים שום ובצל, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים בקישואים, סקווש, עגבניות, פלפל ובזיליקום. ממיסים בוליון בתערובת. מתבלים בפלפל אדום. מערבבים בשמן שנותר. המשך לבשל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-דַק-
6
מערבבים פסטה, נקניק וגבינה למחבת. המשך בישול 5 דקות, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי