פסטה פרימוורה עם נקניק הודו איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Primavera עם נקניק הודו איטלקי. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם גרגרי מרק עוף, שום, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה עם נקניק איטלקי, נקניק הודו איטלקי ופלפלים עם פסטת עניבת פרפר, ו פסטאן עניבת פרפר וסעודת נקניק הודו איטלקית.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים farfalle בסיר ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה; לנקז.
מניחים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשלים עד חום שווה; להפריש.
חום 1/4 כוס שמן במחבת. מערבבים שום ובצל, ומבשלים עד רך.
מערבבים בקישואים, סקווש, עגבניות, פלפל ובזיליקום. ממיסים בוליון בתערובת. מתבלים בפלפל אדום. מערבבים בשמן שנותר. המשך לבשל 10 דקות.
מערבבים פסטה, נקניק וגבינה למחבת. המשך בישול 5 דקות, או עד מחומם דרך.