פסטה קאצ'יו א פפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Cacio e פפה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 468 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לינגוויני, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Pasta Cacio E Pepe, מתכון פסטה e Cacio Pepe, ו פסטה גבינה ופלפל (cacio E Pepe).
הוראות
בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 2/3 כוס מי הבישול; להחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים את הגבינה, החמאה, הפלפל ומי הבישול וזורקים. מתבלים במלח ומגישים.