פסטה קיפוד ים מעופף עם ביצי דגים ועירית מ ' המלכוד
מעופף שון קיפוד פסטה עם ביצי דגים ועירית מ ' המלכוד הוא מנת תוספת צמחונית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. גשו לסופר וקנו פרח צ'ייב, שמן זית, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו דג לתפוס היום, מלאי דגים מ ' המלכוד, ו הכריך דגים לתפוס הבריא (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב את roe קיפוד הים, שמן זית, פלפל קאיין פירה.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד אל דנטה. רגע לפני ניקוז, למדוד 1/2 כוס של מי הבישול.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה חזרה לסיר.
מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב את הספגטי.
מוסיפים את מחית קיפוד הים ו -3 כפות של מי בישול הפסטה ומערבבים על חום בינוני, מוסיפים עוד מי פסטה על ידי כף, תוך שימוש ברובו, עד שהפסטה מצופה ברוטב שמנת. אל תרתח.
הסר את הסיר מהחום וטעם למלח.
מחלקים את הפסטה בין 4 קערות, למעלה עם tobiko ו עירית בתוספת פריחת צ ' ייב, אם באמצעות, ומגישים.