פסטה קיץ ים תיכונית עם סלסה קרודה
פסטה קיץ ים תיכונית עם סלסה קרודה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לך זיתים טעימים, צלפים, גרידה כתומה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: קיץ עגבניות-תירס סלסה קרודה (רוטב גלם) עבור פסטה, סלסה טומטילה [סלסה ורדה קרודה], ו סלסה קרודה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה של פסטה, מערבבים את הזיתים, העגבניות, המנטה, צלפים, שום, פתיתי פלפל אדום, גרידה כתומה ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל טרי. מערבבים ולוחצים קלות על החומרים עם החלק האחורי של הכף כדי לשלב טעמים.
תן לשבת לפחות 30 דקות, או עד יום.
ממש לפני ההגשה, לבשל את פסטה שיער מלאך במים רותחים מומלחים על פי הוראות החבילה.
הסר את שן השום מרוטב הפסטה.
מסננים את הפסטה ובעוד עדיין מהביל חם, מניחים את הפסטה על גבי הרוטב הקר.
בואו לשבת לרגע לפני זריקת הפסטה. למעלה עם פרמזן מגורר ומגישים.