פסטה קרבונרה עם אפונה
פסטה קרבונרה עם אפונה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, לינגוויני, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: אפונה ופסטה קרבונרה, פסטה קרבונרה עם בייקון ואפונה, ו סלק פסטה קרבונרה עם אפונה ובייקון.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה ורוב השומן כבר שניתנו, על 12 עד 14 דקות.
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, לטאטא יחד את הביצים והחלמונים בקערה בינונית עד בשילוב.
מוסיפים את הגבינות ומקציפים עד בשילוב שווה; להפריש.
מסננים את הפסטה המבושלת, שומרים 1/2 כוס מי הבישול ומחזירים מיד את הפסטה החמה לסיר. מערבבים בתערובת השמורה של גבינת ביצה, פנקטה שמורות וטיטופי מחבת, אפונה, פלפל נמדד, ומספיק מים לבישול פסטה כדי להפוך את התערובת שמנת (ייתכן שלא תצטרך את כל זה). טעם ועונה עם פלפל נוסף לפי הצורך.
מעבירים את הפסטה למנה ומגישים מיד, מעבירים את הגבינות המגורדות הנוספות בצד.