פסטה קריבית עם שרימפס הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שום, allspice פירות יער, להדביק צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כל גרגרי allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרמל אפרסק הפוכה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. נסו חסילונים קריביים, התפשטות שרימפס קריבי, ו אורז ושרימפס בקריביים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב שום, שאלוט, זנגביל ושמן. בקערה קטנה נוספת, לשלב פלפל ירוק, עגבניות, אבקת קארי, allspice, ציר עוף, Grand Marnier, רוטב סויה, סוכר חום, קורנפלור, וממרח צ ' ילה. מכסים ומקררים את שניהם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
Grand Marnier
בצל לבן, חתוך לקוביות
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הדבק צ ' ילי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
4
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל גבוה. כאשר חם, להוסיף תערובת שום שמן.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לטגן עד השום מתחיל לרחוש אבל לא השחמה. מערבבים את תערובת העגבניות, ואז לשפוך לתוך מחבת סאוט. מביאים לרתיחה מהירה ומבשלים עד שהוא מתחיל להתעבות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים את השרימפס, וזורקים עד שהם הופכים לורודים, כ 2 דקות. מיד להוסיף את הפסטה. מערבבים וזורקים עד משולב היטב ופסטה מחוממת דרך. לטעום ולהתאים תבלינים, במיוחד מלח.