פסטה שחורה ברוטב גורגונזולה ורוד
פסטאן שחור ברוטב גורגונזולה ורוד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 636 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פרושוטו, חצי שמנת, פסטה בדיונון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 21 אדם התרשמו מתכון זה. נסו פסטה שוקולד עם רוטב שמנת גורגונזולה ו-10 מנות פסטה רומנטיות, פסטה ברוטב גורגונזולה, ו פסטה ברוטב ורוד (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים שמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני.
שאלוט מטוגנים ושום עד מוזהב קלות.
יוצקים יין ומניות עוף. מביאים לרתיחה, ומערבבים גורגונזולה.
מוסיפים רסק עגבניות ופרושוטו; מביאים לרתיחה. מערבבים חצי, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים פסטה, וזורקים למעיל באופן שווה. מבשלים עד פסטה מחומם דרך.
מעבירים למנה ומקשטים בפרמזן ובזיליקום.