פסטו ממולא צלעות חזיר
פסטו ממולא צלעות חזיר נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-188 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם חומץ בלסמי, צלעות חזיר, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פסטו ממולא צלעות חזיר, פסטו ממולא צלעות חזיר, ו פסטו ממולא צלעות חזיר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מערבבים בקערה גבינת פטה, פסטו בזיליקום וצנוברים. השתמש בקצה של סכין חדה או סכין חיתוך כדי לחתוך חריץ בגודל 3 אינץ 'בצד של כל צלע חזיר, בעומק 2 אינץ' ובמרחק של 1/4 אינץ ' מהעצם, כדי ליצור כיס למילוי. ממלאים צלעות חזיר במילוי פסטו ומאבטחים בעזרת קיסמים.
מערבבים פלפל שחור, אורגנו, שום, פתיתי פלפל אדום וטימין בקערה קטנה; משפשפים את שני צידי כל קוצץ בתערובת התבלינים.
מניחים צלעות לתבנית אפייה רדודה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהצלעות משחימות והמילוי חם, כ -40 דקות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר למרכז המלית צריך לקרוא 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).
מברישים צלעות בחומץ בלסמי ואופים עד שחומץ יוצר זיגוג, עוד 5 דקות.