פסטו-סלט תפוחי אדמה עוף
סלט פסטו-עוף-תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סלרי, מלח, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פסטו-סלט תפוחי אדמה עוף, סלט פסטו עוף ותפוחי אדמה, ו סלט תפוחי אדמה פסטו.
הוראות
ב 3 1/2-סיר ליטר, לשלב תפוחי אדמה ומספיק מים כדי לכסות תפוחי אדמה על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל 10 עד 15 דקות או עד מכרז.
ניקוז; מגניב 15 דקות או עד מקורר מעט.
בינתיים, בקערת הגשה גדולה, לשלב פסטו, מיונז, חומץ, חרדל ומלח; לערבב היטב.
מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים וכל שאר החומרים למעט חסה לתערובת פסטו; זורקים בעדינות עד מצופה שווה. כיסוי; מקררים לפחות 2 שעות או לילה כדי למזג טעמים. אם תרצה, מגישים סלט על צלחות מרופדות חסה.