מאפים עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1428 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 25 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם קמח, מלח, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כף מעולה של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פסטות השני, מאפים אנגליים, ו פסטות קורניש.
הוראות
1
מוסיפים את כל מרכיבי המילוי לקערת ערבוב גדולה. דחפו את הירקות לבשר עד שהכל מעורבב היטב. כל הירקות צריכים להיקשר יחד עם הבשר. אם יש לך כל רופף ירקות להסתובב לשמור ערבוב ומחייב. מניחים בצד עד מוכן לבנות פסטות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
2
לקרום: בקערת ערבוב גדולה נפרדת מוסיפים את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
3
לשלב יחד, ולאחר מכן להוסיף את 2 סוגים של קיצור. שוברים את הקיצור תוך כדי עבודה עם הקמח. אתה רוצה לקבל חתיכות קטנות בגודל אפונה של קיצור וקמח בשילוב אך לא מעורב יתר על המידה. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, המים והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים לקמח ומערבבים ומקפלים את התכולה יחד, דוחפים בעדינות את הקמח והתערובת הנוזלית עד שהם יחד בעקביות בצק גדולה. להרים את התערובת ולהמשיך להפוך אותו על גבי הנוזל ופשוט לדחוף אותו לתוך הנוזל לא מעל לערבב את הבצק. מכסים את הבצק ומצננים אותו לפני הגלגול.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
5
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
לוקחים חלק מהבצק ומניחים על דלפק מקומח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מרדדים את הבצק לעובי של לא יותר מ - 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
8
מרדדים סדין גדול ככל שנוח לכם; אנו משתמשים בצלחת בגודל 8 אינץ ' וחותכים קרום לכל פסטה. לאחר חיתוך הקרום, עבדו את השאריות בחזרה ליריעות הבאות. עשו זאת כמה פעמים שנדרש כדי לנצל את כל הבצק. עם עובי עקבי אתה צריך לקבל על 25 קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
9
ברגע שיש לך קרום שלך התגלגל אתה יכול להתחיל מילוי.
10
הניחו את הקרום ושטפו ביצה מחצית מהקרום הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
הניחו 1 כוס מילוי במרכז כל קרום. מקפלים לשניים בעדינות, נזהרים לא לקרוע את הבצק. לאחר הקיפול, השתמש במזלג כדי לכווץ את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מניחים מאפים על תבנית מרופדת, תוקעים חורי מזלג מעל ליצירת כיסי אוויר, שוטפים את הביצה ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
אופים עד שהקרום מזהיב ומגיעים לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות צלזיוס.