פסטיסיוטי
פסטיסיוטי יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 264 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. 58 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תמצית ונילן, מלח, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. נסו מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח ו -1 כוס סוכר.
חותכים מרגרינה על ידי צביטה בין האצבעות, או באמצעות בלנדר מאפה, עד לתערובת יש גושים לא גדול יותר אפונה קטנה. יוצרים באר במרכז, ויוצקים פנימה את הביצים, 1/2 כוס חלב ו -2 כפיות וניל. מערבבים עד שהתערובת מתאחדת, ואז ללוש כ -5 סיבובים על משטח מקומח קלות.
מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/4 אינץ'. משמנים שתי תבניות מאפינס 12 כוסות או מחבתות טארט.
גזרו 20 עיגולים בעזרת חותך עוגיות בגודל 3 אינץ ' או כוס שתייה. מרפדים את כוסות המאפינס בבצק. מניחים בצד את הבצק שנותר לחיתוך צמרות לכוסות.
בחלקו העליון של דוד כפול, או בקערת מתכת המונחת על גבי סיר מים רותחים, הקציפו יחד את עמילן התירס ו -3 / 4 כוס סוכר. בהדרגה לטאטא 3 של החלמונים, ו 1חלב מרובע.
מחממים, תוך ערבוב מתמיד, עד סמיך ומבעבע.
מסירים מהאש, ומערבבים פנימה את החמאה ו -1 כפית וניל עד שהחמאה נמסה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ממלאים את קליפות המאפה בחצי הדרך בקרם הווניל.
מרדדים את הבצק שנותר וחותכים לעיגולים לעפעפיים.
מניחים מעל החלק העליון של קליפות המאפה, ואוטמים את הקצוות על ידי לחיצה עם קצות המזלג.
הקציפו את יתרת החלמון בעזרת מזלג, והברישו את צמרות כוסות המאפה.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להזהבה.
מניחים להתקרר בתבניות לפני שמשחררים בזהירות את הקצוות להסרה. אבק עם סוכר קונדיטורים לפני ההגשה.