עוף מאודה פטריות שיטאקה
עוף מאודה פטריות שיטאקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן צ'ילי, פטריות שיטאקה, פלפל סצ' ואן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוף מאודה עם פטריות שיטאקה וטופו, כופתאות מאודות עם פטריות שיטאקה במרק סצ'ואן, ו מרק עוף עם פטריות שיטאקה וברוקולי.
הוראות
בלילה שלפני, לזרוק את העוף עם מלח ופלפל בקערת ערבוב בינונית או מיכל. מכסים את הקערה ומקררים את העוף בין לילה או עד 2 ימים.
כאשר מוכן קיטור, לשלב את חתיכות עוף מלוח עם פטריות מיובשים ואת פרוסות זנגביל בקערה שיתאים בתוך ספינת הקיטור שלך.
קיטור על חום גבוה עד חתיכות העוף רק מבושלים דרך, כ -20 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף בצל ירוק, פלפל סצ 'ואן, ושמן צ' ילי (אם תרצה). העונה לפי הטעם עם יותר מלח (אם צורך).
מגישים חם. שאריות ניתן לחמם בספינת הקיטור.