קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

פסטיציו ירוק

פסטיציו ירוק
פסטיציו ירוק דורש בערך 2 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית,עלי נענע, עלי פטרוזיליה ארוכים. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פסטיציו, פסטיציו, ו פסטיציו.

הוראות

1
אם אתם מגישים את הפסטה האפויה הזו בלילה בו אתם מכינים אותה, חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את המים לרתיחה לפסטה, ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה בכ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בזמן שהמים רותחים, מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד במחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה, מוסיפים את השום והבצל, מתרככים מספר דקות ואז מערבבים פנימה מנגולד לנבול. לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק, השמיר, הנענע, הפטרוזיליה והפלפל השחור. מנמיכים את האש לרתיחה ושומרים על חום הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ירוקירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. ברגע החמאה נמס, מוסיפים את הקמח ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מקציפים חלב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מבשלים 4 עד 5 דקות, או עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מסננים את הפסטה ומניחים חזרה בסיר חם, מערבבים יחד עם ירקות ופטה לשילוב, טועמים להתאמת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ירוקירוק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מניחים את הפסטה בכלי קדירה ומעליהם רוטב בשמל וגבינת פרם, מכניסים לתנור ואופים עד שהם מבעבעים ושחומים, 20 דקות או, מצננים ומכסים ואז מאחסנים. לחימום חוזר מכניסים לתנור 375 מעלות צלזיוס ואופים 45 עד 60 דקות עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות