פסטיציו ירוק דורש בערך 2 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית,עלי נענע, עלי פטרוזיליה ארוכים. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פסטיציו, פסטיציו, ו פסטיציו.
הוראות
1
אם אתם מגישים את הפסטה האפויה הזו בלילה בו אתם מכינים אותה, חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את המים לרתיחה לפסטה, ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה בכ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
בזמן שהמים רותחים, מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד במחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה, מוסיפים את השום והבצל, מתרככים מספר דקות ואז מערבבים פנימה מנגולד לנבול. לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק, השמיר, הנענע, הפטרוזיליה והפלפל השחור. מנמיכים את האש לרתיחה ושומרים על חום הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ירוק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Chard שוויצרי
רצועת קליפת לימון אחת
ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בינתיים מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. ברגע החמאה נמס, מוסיפים את הקמח ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מקציפים חלב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מבשלים 4 עד 5 דקות, או עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מסננים את הפסטה ומניחים חזרה בסיר חם, מערבבים יחד עם ירקות ופטה לשילוב, טועמים להתאמת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ירוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מניחים את הפסטה בכלי קדירה ומעליהם רוטב בשמל וגבינת פרם, מכניסים לתנור ואופים עד שהם מבעבעים ושחומים, 20 דקות או, מצננים ומכסים ואז מאחסנים. לחימום חוזר מכניסים לתנור 375 מעלות צלזיוס ואופים 45 עד 60 דקות עד להשחמה.