פסטיציו ירוק דורש בערך 2 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית,עלי נענע, עלי פטרוזיליה ארוכים. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פסטיציו, פסטיציו, ו פסטיציו.
הוראות
1
אם אתם מגישים את הפסטה האפויה הזו בלילה בו אתם מכינים אותה, חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את המים לרתיחה לפסטה, ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה בכ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
בזמן שהמים רותחים, מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד במחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה, מוסיפים את השום והבצל, מתרככים מספר דקות ואז מערבבים פנימה מנגולד לנבול. לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק, השמיר, הנענע, הפטרוזיליה והפלפל השחור. מנמיכים את האש לרתיחה ושומרים על חום הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ירוק
טורטיות קמח טריות, להגשה
Chard שוויצרי
טיפים עגולים לפינה #4
ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בינתיים מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. ברגע החמאה נמס, מוסיפים את הקמח ומערבבים 1 דקה.
מקציפים חלב ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מבשלים 4 עד 5 דקות, או עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מסננים את הפסטה ומניחים חזרה בסיר חם, מערבבים יחד עם ירקות ופטה לשילוב, טועמים להתאמת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ירוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מניחים את הפסטה בכלי קדירה ומעליהם רוטב בשמל וגבינת פרם, מכניסים לתנור ואופים עד שהם מבעבעים ושחומים, 20 דקות או, מצננים ומכסים ואז מאחסנים. לחימום חוזר מכניסים לתנור 375 מעלות צלזיוס ואופים 45 עד 60 דקות עד להשחמה.