פסטל דה יוקה קון קרנה (קסאווה וקדרת בקר)
Pastel de Yuca con Carne (קסאוון ותבשיל בקר) נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. אם יש לך בצל, פרמזן, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-279 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אמפנדס בקר מטוגן מהיר (Pastel de Carne), קסבה צלויה (יוקאן אסאדו), ו קסבה צלויה (יוקאן אסדה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה במחבת רוטב. לבשל את הבשר.
הסר את הבשר מהמחבת עם כפית מחוררת.
מוסיף את הבצל למחבת ולטגן עד הבצלים רכים, כ 5 דקות.
מוסיף את השום ופלפל אדום ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים את רסק העגבניות, הכוסברה, הפטרוזיליה ורוטב העגבניות. מערבבים ומבשלים 2 דקות יותר.מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את הבשר למחבת ולבשל על אש בינונית-נמוכה במשך כ 30 דקות עד הבשר מבושל לחלוטין.מחממים את התנור ל-400 מעלות.
מניחים את yuca לחתיכות ולמקם לתוך סיר של מים קרים, מלוחים. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים אותו עד רך, על 10 דקות.
לנקז את yuca ולהחזיר אותו לסיר.
מוסיפים את החמאה, החלב ומעכים אותו כדי להכין מחית. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים חצי פירה yuca באופן שווה בתבנית אפייה.כאשר הבשר מוכן, לשים אותו על גבי yuca ולהפיץ את הפירה הנותרים yuca באופן שווה על כל החלק העליון.
מוסיפים את הגבינות על yuca ואופים את התבשיל עד העליון הוא זהוב, על 20 עד 25 דקות.