פסטרמה בגריל, שוויצרי, וריבה בצל מתוק על שיפון
פסטרמה בגריל, שוויצרי, ומרמלדה בצל מתוק על שיפון עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1944 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו כריכים, אבל יין, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: טוסט מתוק ונקניק חם עם בצל צלוי מרמלדה ופלפלים אדומים, פסטרמה וגבינה בקרמל בצל בגריל, ו עגבניות-מרמלדה בצל מתוקה.
הוראות
הפוך ריבה: להמס חמאה עם שמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום, סוכר, מלח ופלפל, ערבוב היטב לשלב. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל שהתרככו והשחימו, כ -20 דקות.
מוסיפים חומץ ויין. מבשלים, נחשפים, מערבבים מדי פעם, עד שרוב הנוזל נספג והבצל רך ודביק, כ -10 דקות.
הפוך כריכים: באופן שווה להפיץ צד אחד של כל פרוסת לחם עם 1/2 כף. חמאה.
מורחים צד unbuttered של 2 פרוסות עם 1 1/2 כף. מרמלדה כל אחד, ואז למעלה עם פסטרמה וגבינה.
מורחים חרדל על הצד הלא מרופט של הנותרים 2 פרוסות לחם ומניחים כל אחד, בצד חמאה למעלה, על פרוסות פסטרמה וגבינה מצופה.
מחממים מחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים כריכים ומבשלים, פונים פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים וגבינה נמס, על 5 דקות בסך הכל.
הפוך קדימה: ריבה שומרת עד 2 שבועות, מכוסה ומקורר.