פסטת ירקות קיץ צלויה ופנצ'טה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם pancetta pack, חצילים, פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: פטה פטה פטה פטה פטה, קבב עוף פסטו עם פסטת ירקות צלויה, ו אספרגוס קלוי, פנקטה ופסטה עגבניות שרי.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
שים את הירקות והשום בדיל קלייה גדול, לזרוק עם השמן והעונה.
פרושים בשכבה אחת וצולים במשך 35 דקות עד מכרז, ערבוב לאחר 20 דקות.
בינתיים, לבשל את הפסטה בעקבות הוראות חבילה. שמור חלק מנוזל הבישול, ולאחר מכן לנקז.
פופ pancetta, עם טפטוף של שמן, לתוך המחבת אתה מבושל הפסטה ב. מבשלים 2-3 דקות עד הזהב, פריך ומבושל אף. לזרוק את הפסטה סחוטה, פרמזן, ירקות קלויים וכמה tbsps של נוזל בישול שמורות. לקרוע את רוב העלים בזיליקום ומערבבים.
מגישים מפוזר עם עלי בזיליקום הנותרים פרמזן נוסף.