פסטת עוף חריפה וקרמית
פסטת עוף חריפה וקרמית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 412 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מלח, חצאי חזה עוף, מלח מתובל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו פסטה שמנת רזה עם עוף פיקנטי, ברוקולי ובזיליקום, פסטת פירות ים פיקנטית שמנת של באבא, ו פסטה דרום-מערבית שמנת עם רוטב יוגורט יווני פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ סיידר, 1/4 כוס שמן צמחי, מלח מתובל, פתיתי פלפל אדום, מונוסודיום גלוטמט, פלפל שחור ומלח בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מקום עוף חתיכות לתוך מרינדה, חותם תיק, ומשרים במקרר עבור 1 שעה.
מחממים 2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית.
הסר עוף מהמרינדה; השלך מרינדה משומשת. מבשלים עוף בשמן חם עד להשחמה וכבר לא ורוד בפנים, כ -10 דקות. מערבבים לעתים קרובות.
מעבירים עוף לקערה עם כף מחוררת ומשאירים מיצים שהצטברו במחבת.
להקציף שמנת להקציף למיצי מחבת ולבשל עד שהקרם החל להסמיך, כ -5 דקות. מערבבים עוף בחזרה למחבת ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים עוף ברוטב שמנת עד שהרוטב סמיך, 15 עד 20 דקות.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים אטריות ביצים במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, כ -5 דקות.
מסננים. מערבבים בעדינות אטריות מבושלות למחבת עם רוטב עוף ושמנת.