קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פסטת קיץ רופפת, סלט הרבי, טארט טיפה אגס

פסטת קיץ רופפת, סלט הרבי, טארט טיפה אגס
פסטת קיץ רופפת, סלט הרבי, טארטלי טיפת אגס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 111 גרם של שומן, וסך הכל 2021 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו כפות מרק וריבת פטל, שמן זית כתית מעולה, סדינים לזניה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פסטת קיץ רופפת, סלט הרבי, טארט טיפה אגס, סלט קיץ ירוק עם רוטב קנבוס הרבי, ו סלט פסטה ע "ש הרבי צ' רד פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להתחיל
2
קבל את כל החומרים והציוד שלך מוכן. הפעל את התנור על 191°. למלא סיר גדול עם מים חמים, לשים אותו על חום גבוה לכסות עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
3
שים את הקובץ המצורף בסדר פומפיה לתוך מעבד המזון.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
פומפיהפומפיה
4
TARTLETS
5
שים את קליפות העוגה על תבנית אפייה כפית מרק 1 של ריבת פטל לתוך כל אחד. פרוס 4 חצאי אגס ולחלק בין קונכיות מאפה. לפזר כמה עלי טימין לימון על כל אחד, אם שימוש. (אם באמצעות פגז 9 אינץ', השתמש בכל חצאי האגס מהפחית.)
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
ריבת פטלריבת פטל
טימיןטימין
קרום עוגהקרום עוגה
לימוןלימון
אגסאגס
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
פסטה
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
7
בזהירות להפריד 2 ביצים ולשים את החלמונים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
שים את הלבנים לתוך קערת ערבוב קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
9
TARTLETS
10
מוסיפים את הסוכר superfine קמצוץ של מלח לקערת הערבוב הקטנה עם חלבוני הביצה, להפעיל את הלוח החשמלי, ולהשאיר פועל במהירות מלאה עד התערובת מבריקה ונוקשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
11
פסטה
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
12
מוסיפים 3 כפות של שמן זית כתית מעולה קמצוץ טוב של מלח ופלפל לקערה של חלמונים ביצה. מגררים את הפרמזן במעבד ומעבירים אותו לקערת חלמונים עם גרידת לימון ומיץ. שמור כמה עלי בזיליקום קטנים, ולאחר מכן לפצל את שאר החבורה ל 2 חצאים. פאונד אחד וחצי בעלי & מרגמה עד שיש לך משחה ירוקה, בערך לקצוץ את החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
בזיליקום טריבזיליקום טרי
גרידת לימוןגרידת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
פרמזןפרמזן
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קערהקערה
13
תוסיף את שניהם לקערה. מערבבים עד שהכל מעורבב יחד, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
TARTLETS
15
החלבונים ביצה צריך להיות מבריק, חלק, ועבה על ידי החברה, כך לערבב את הדבק וניל או לחלץ, ואז כף להחליק את מרנג על tartlets כך שאתה מקבל פסגות יפות. לשים לתוך התנור על המדף האמצעי ולהגדיר את הטיימר במשך 6 דקות, או עד הזהב ויפה. (אם באמצעות פגז 9 אינץ', להוריד את טמפרטורת התנור ל 350° ומבשלים את הטארט במשך 20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
חלבוניםחלבונים
חלץחלץ
ציוד שתשתמש בו
טיימר מטבחטיימר מטבח
תנורתנור
16
סלט
17
שים את pancetta לתוך מחבת ריקה על חום בינוני ולהוסיף ציפורן מעוכה, unpeeled של שום. לאחר פרוסות זהובות, להפוך אותם ולהוסיף את כף זרעי שומר. בינתיים, לשים את עלי הסלט על מגש הגשה או לתוך קערה גדולה. לקרוע במהירות כמה נענע ועלים טרגון, ולהוסיף קומץ גדול של ענבים שלמים או חצוי. כאשר pancetta הוא נחמד ופריך, לקחת את המחבת את החום. לזרוק את הסלט יחד ולשים על מגש. להתפורר מעל pancetta פריך, ומפזרים את זרעי שומר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
זרעי שומרזרעי שומר
פנצ ' טהפנצ ' טה
שוםשום
ענביםענבים
ציפורןציפורן
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
18
תכין את הרוטב.
19
יוצקים 1/4 כוס שמן זית כתית נוספת ו 2 כפות של חומץ בלסמי לתוך קנקן קטן או צנצנת בורג העליון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
20
מוסיפים קמצוץ של מלח ופלפל וסוחטים את המיץ של 1/2 לימון, ואז לקחת לשולחן עם הסלט, כך שאתה יכול להתלבש זה ממש לפני תוחב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץמיץ
לימוןלימון
21
פסטה
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
22
מחסנית יריעות לזניה על קרש חיתוך בזהירות לחתוך אותם לרצועות דקות למדי-לעשות את זה בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
23
מוסיפים למחבת של מים רותחים עם קמצוץ טוב של מלח. מערבבים, ואז לשים את המכסה על מעט askew ולשמור אותו לרתיחה קשה רק 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
24
TARTLETS
25
בדוק על tartlets שלך ולקחת אותם להתקרר אם מבושל. קח את הגלידה מהמקפיא כך שתוכל להגיש אותו עם טארט שלך כאשר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
26
פסטה
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
27
פסטה זה חייב להיאכל בהקדם האפשרי כדי ליהנות כראוי, אז להתקשר לכולם סביב השולחן עכשיו. אני אוהב להשתמש במלקחיים כדי להעביר את הפסטה לתערובת הביצים, כי מי הבישול שמגיעים עם זה הם מה שבאמת הופך את הרוטב למדהים. אם אתה מוצא את זה מסובך, פשוט לנקז את הפסטה במסננת, אבל לשמור את המים. לזרוק את הפסטה ורוטב יחד במהירות, ולאחר מכן להוסיף 2 או 3 יותר כפות של מי בישול כדי להפוך אותו משי במידת הצורך. פסטה טרייה היא כל הזמן שואבת מים אז לעשות את זה קצת רופף יותר ממה שהוא צריך להיות וזה יהיה מושלם ליד השולחן. תטעם. האם זה צריך יותר מלח או פרמזן כדי לאזן את מיץ הלימון? אם כן, להתאים ואז מפזרים מעל עלי בזיליקום שמורים באח על כמה פרמזן נוסף. קח את השולחן, במהירות להלביש את הסלט, ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פסטהפסטה
מיץ לימוןמיץ לימון
פרמזןפרמזן
רוטברוטב
מיםמים
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מלקחייםמלקחיים
28
* מתכון זה מכיל ביצים לא מבושלות ולא מומלץ לקשישים, לצעירים או לכל אדם עם מערכת חיסונית חלשה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
29
מאת ג 'יימי אוליבר ארוחות בתוך דקות: גישה מהפכנית לבישול מזון טוב מהיר על ידי ג' יימי אוליבר. זכויות יוצרים © ג ' יימי אוליבר, 2010, 2011; צילום © David Loftus, 2010, 201

מרכיבים

1חבילת x 5 אונקיות מקווקו ארוגולה ו/או וואטרקרסחבילת x 5 אונקיות מקווקו ארוגולה ו/או וואטרקרס2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1חבורה קטנהבזיליקום טריבזיליקום טרי2תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה2חלמוניםחלמונים4ריבס, קצוץ טרי או קפואבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יריעות לזניה טריות, מופשרות אם קפואותיריעות לזניה טריות, מופשרות אם קפואות1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך2גרידה ומיץ לימוניםגרידה ומיץ לימונים1קליפות מלימוןקליפות מלימון2sprigsאופציונלי: של טימין לימון טריאופציונלי: של טימין לימון טרי1חבורה קטנהמנטה טרייהמנטה טרייה4ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)8פרוסות1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פרמזן, בתוספת תוספת למנהגבינת פרמזן, בתוספת תוספת למנה1x 15 אונקיה יכול אגס חצאים במיץ טבעיx 15 אונקיה יכול אגס חצאים במיץ טבעי4פגזי עוגה בודדים מוכנים לשימוש (או 1 x 9 אינץ ' פגז מוכן)פגזי עוגה בודדים מוכנים לשימוש (או 1 x 9 אינץ ' פגז מוכן)4כפות מרק ריבת פטלכפות מרק ריבת פטל4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחורמלח ים ופלפל שחור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר superfineסוכר superfine1חבורה קטנהטרגון טריטרגון טרי1פיינטגלידת וניל באיכות טובה, כדי לשרתגלידת וניל באיכות טובה, כדי לשרת11 קילו קישואים,הדבק וניל או תמציתהדבק וניל או תמצית