פסי אגוז דובדבנים
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט תפוחים, דובדבנים ואגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבנים בלסמי, צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה, ו אגוז רוסי-לביבות דובדבן עם רוטב דובדבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C).
מערבבים יחד קמח, סוכר לבן וחמאה או מרגרינה.
מערבבים עד מתפורר. לחץ למחבת 9 x 13 אינץ'.
אופים במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.
מקציפים ביצים, סוכר, מלח, אבקת אפייה ווניל.
מסננים ודובדבנים קוצצים, שומר נוזלים. מערבבים דובדבנים קצוצים, אגוזים, קוקוס לתוך תערובת ביצה.
שלב 1 כפית חמאה וסוכר קונדיטור 1 כוס עם מספיק נוזל דובדבנים עד להפיץ. סורגי כפור.
מפזרים קוקוס כאשר הדובדבן מוגדר.