קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

פסי אגוז דובדבנים

פסי אגוז דובדבנים
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט תפוחים, דובדבנים ואגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבנים בלסמי, צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה, ו אגוז רוסי-לביבות דובדבן עם רוטב דובדבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים יחד קמח, סוכר לבן וחמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מערבבים עד מתפורר. לחץ למחבת 9 x 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מקציפים ביצים, סוכר, מלח, אבקת אפייה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
6
מסננים ודובדבנים קוצצים, שומר נוזלים. מערבבים דובדבנים קצוצים, אגוזים, קוקוס לתוך תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
קוקוסקוקוס
אגוזיםאגוזים
ביצהביצה
7
יוצקים על גבי קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
8
אופים 25 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
שלב 1 כפית חמאה וסוכר קונדיטור 1 כוס עם מספיק נוזל דובדבנים עד להפיץ. סורגי כפור.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
10
מפזרים קוקוס כאשר הדובדבן מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
ציפויציפוי