קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פסיון בישול איטי עם פטריות וזיתים

פסיון בישול איטי עם פטריות וזיתים
פסיון בישול איטי עם פטריות וזיתים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל טחון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי דבש דיז'ון עוף ופטריות, 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי בשר בקר ופטריות (עם מרכיב סודי), ו בישול איטי עוף בלסמי עם זיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח, מלח ופלפל לתוך שקית פלסטיק resealable; לנער לערבב.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מניחים את חתיכות פסיון לתוך תערובת הקמח, ולנער עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לנער כל קמח עודף של חתיכות פסיון, ומניחים אותם בשמן החם. מבשלים עד הפסיון הוא חום משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את הפסיון לתוך סיר איטי, שמירה על השמן במחבת. מבשלים את הבצל בשמן הנותר עד שהם מתרככים, כ 3 דקות. מערבבים את הפטריות והשום, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהפטריות התרככו והשום התרכך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז יוצקים את מרק העוף וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את תערובת הפטריות לתוך התנור האיטי, ומפזרים זיתים שחורים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 4 שעות, או נמוך במשך 7 שעות.