קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פסיון בישול איטי עם פטריות וזיתים

פסיון בישול איטי עם פטריות וזיתים
פסיון בישול איטי עם פטריות וזיתים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל טחון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי דבש דיז'ון עוף ופטריות, 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי בשר בקר ופטריות (עם מרכיב סודי), ו בישול איטי עוף בלסמי עם זיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח, מלח ופלפל לתוך שקית פלסטיק resealable; לנער לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מניחים את חתיכות פסיון לתוך תערובת הקמח, ולנער עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לנער כל קמח עודף של חתיכות פסיון, ומניחים אותם בשמן החם. מבשלים עד הפסיון הוא חום משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את הפסיון לתוך סיר איטי, שמירה על השמן במחבת. מבשלים את הבצל בשמן הנותר עד שהם מתרככים, כ 3 דקות. מערבבים את הפטריות והשום, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהפטריות התרככו והשום התרכך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז יוצקים את מרק העוף וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את תערובת הפטריות לתוך התנור האיטי, ומפזרים זיתים שחורים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 4 שעות, או נמוך במשך 7 שעות.