קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פסיון בישול איטי עם פטריות וזיתים

פסיון בישול איטי עם פטריות וזיתים
פסיון בישול איטי עם פטריות וזיתים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל טחון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי דבש דיז'ון עוף ופטריות, 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי בשר בקר ופטריות (עם מרכיב סודי), ו בישול איטי עוף בלסמי עם זיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח, מלח ופלפל לתוך שקית פלסטיק resealable; לנער לערבב.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מניחים את חתיכות פסיון לתוך תערובת הקמח, ולנער עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לנער כל קמח עודף של חתיכות פסיון, ומניחים אותם בשמן החם. מבשלים עד הפסיון הוא חום משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את הפסיון לתוך סיר איטי, שמירה על השמן במחבת. מבשלים את הבצל בשמן הנותר עד שהם מתרככים, כ 3 דקות. מערבבים את הפטריות והשום, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהפטריות התרככו והשום התרכך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז יוצקים את מרק העוף וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את תערובת הפטריות לתוך התנור האיטי, ומפזרים זיתים שחורים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 4 שעות, או נמוך במשך 7 שעות.