פסיון בישול איטי עם פטריות וזיתים
פסיון בישול איטי עם פטריות וזיתים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל טחון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי דבש דיז'ון עוף ופטריות, 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי בשר בקר ופטריות (עם מרכיב סודי), ו בישול איטי עוף בלסמי עם זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח, מלח ופלפל לתוך שקית פלסטיק resealable; לנער לערבב.
מניחים את חתיכות פסיון לתוך תערובת הקמח, ולנער עד מצופה באופן שווה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לנער כל קמח עודף של חתיכות פסיון, ומניחים אותם בשמן החם. מבשלים עד הפסיון הוא חום משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מניחים את הפסיון לתוך סיר איטי, שמירה על השמן במחבת. מבשלים את הבצל בשמן הנותר עד שהם מתרככים, כ 3 דקות. מערבבים את הפטריות והשום, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהפטריות התרככו והשום התרכך, כ 5 דקות יותר.
יוצקים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז יוצקים את מרק העוף וחוזרים לרתיחה.
יוצקים את תערובת הפטריות לתוך התנור האיטי, ומפזרים זיתים שחורים פרוסים.
כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 4 שעות, או נמוך במשך 7 שעות.