פסיון, כרישה ופאי בייקון לוקח בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 325 גרם חלבון 183 גרם של שומן, וסך הכל 3275 קלוריות. אם יש לכם שמנת כפולה, חומץ סיידר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון צלי עם סיידר ובייקון, ו פסיון צלוי עם פטריות בר, ראגו תפוחי אדמה ובייקון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את החמאה בתבשיל ומבשלים את הבייקון במשך 1 דקות עד שהוא משנה צבע.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
2
מוסיפים את הכרישה, הסלרי, הגזרים והמפרץ, ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך. מערבבים את הקמח לתוך הירקות עד שהוא הולך צבע חול, ואז להתיז סיידר ולהפחית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוח ירוק גדול
לוראן מטבח מקצועי®
(ומנות בלבד)
3
יוצקים את ציר העוף, מערבבים, ואז מוסיפים את השמנת. עונה, ואז להביא הכל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
מוסיפים את הפסיון ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות עד הבשר וירקות במכרז. מערבבים דרך החרדל והחומץ, ואז לכבות את החום וקריר.
מרכיבים שתצטרך
פסיון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להטות את התערובת לתוך צלחת מלבנית גדולה.
7
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח, מניחים על המנה וקוצצים סביב הקצוות, משאירים בליטה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
8
מברישים את המאפה עם ביצה, ואז לקשט עם כל שאריות מאפה, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מפזרים קצת מלח ים. העוגה יכולה להיות קפואה עד 1 חודש; להפשיר לחלוטין לפני האפייה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי ניתן לזווג עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.