קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים

פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים
פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך מרק עוף, סבתא סמית תפוח, סבתא סמית תפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים, סיידר תפוחים-רגלי ברווז מטוגנות עם צימוקים ובצל פנינה, ו סיידר קשיח צלוי חזיר עם תפוחים ובצל.

הוראות

1
בבלנדר, לשלב שמן זית, זנגביל, טרגון, מיץ תפוזים, גרידה, מלח, פלפל ופירה עד חלקה. בקערה גדולה, לשלב מרינדה ופסיון ולזרוק למעיל. מכסים ומקררים בין לילה או עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
שמן זיתשמן זית
מרינדהמרינדה
פסיוןפסיון
טרגוןטרגון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
1
בתנור הולנדי גדול מאוד על חום גבוה בינוני, מחממים שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
הסר חתיכות פסיון מן המרינדה, גירוד עודף, ומפזרים מלח 1/2 פלפל כפית. עבודה בקבוצות, חתיכות פסיון sear עד משחימים היטב, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
פסיוןפסיון
פלפלפלפל
מלחמלח
3
להעביר מגש נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
מחממים תנור ל 325°f. דלקו את כל אבל 1 כף שמן מחבת, משאיר חתיכות משחימים בתחתית, ולהגדיר מחבת על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
מוסיפים חמאה וחום עד מומסים. מערבבים בצל, עלה דפנה, זרעי שומר, מלח, נשאר 1/2 כפית פלפל, וסוכר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם קרמל היטב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
עלי דפנהעלי דפנה
חמאהחמאה
בצלבצל
פלפלפלפל
סוכרסוכר
מלחמלח
6
להחזיר פסיון לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים מרק עוף, סיידר ויין. (נוזל צריך לכסות חצי חתיכות פסיון.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
פסיוןפסיון
סיידרסיידר
ייןיין
8
הוסף יותר מרק עוף במידת הצורך.) להעלות את החום גבוה ולהביא נוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
9
מוסיפים תפוחים, מכסים ומעבירים סיר לתנור. Braise, הפיכת חתיכות פסיון מדי פעם, עד הבשר מבושל דרך ומכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
תפוחתפוח
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
10
באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר פסיון מגש לכסות עם נייר כדי לשמור על חם. הגדר סיר מעל חום גבוה ולהביא מיצי פאן לרתיחה. מרתיחים, חשופים, עד הרוטב מצטמצם היטב מעובה, על 25 דקות. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פסיוןפסיון
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מלקחייםמלקחיים
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
סירסיר
1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים בצל פנינה ומרתיחים, חשוף, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
3
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד; להחליק את עורות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
במחבת קטנה על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל, תפוחים, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים לשלב. צורב, מחבת רועד מדי פעם, עד בצל ותפוחים הם זהב כהה, כ 10 דקות. מערבבים סיידר תפוחים, גירוד כל חתיכות השחמה במחבת. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד בצל הם מזלג מכרז, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
תפוחתפוח
בצלבצל
פלפלפלפל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
כפית קצת רוטב על פסיון ומקשטים עם בצל, תפוחים, טרגון קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
טרגוןטרגון
תפוחתפוח
בצלבצל
רוטברוטב
2
מגישים רוטב נוסף לצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

מרכיבים

3(חוֹרֶף)סיידר תפוחיםסיידר תפוחים1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1צביטהצבוט פלפל שחור טחון טריצבוט פלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש11 קילו קישואים,פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים5(חוֹרֶף)זנגביל טרי, מקולף וקצוץ גסזנגביל טרי, מקולף וקצוץ גס1השארטרגון טרי, קצוץטרגון טרי, קצוץ1תפוח סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות 1 אינץתפוח סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות 1 אינץ3תפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וקוביותתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וקוביות1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרן, בתוספת נוספת, במידת הצורךמרק עוף דל נתרן, בתוספת נוספת, במידת הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים סחוט טרי (מ 1 1/2 תפוזים)מיץ תפוזים סחוט טרי (מ 1 1/2 תפוזים)3(חוֹרֶף)גרידת תפוז מגוררת דק (מ 1 1/2 תפוזים)גרידת תפוז מגוררת דק (מ 1 1/2 תפוזים)283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל פנינה, שורש הקצוות גזוזבצל פנינה, שורש הקצוות גזוז2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,מלח שולחןמלח שולחן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1בצל צהוב בינוני, קצוץבצל צהוב גדול, חצוי דק פרוס (אודותבצל צהוב גדול, חצוי דק פרוס (אודות4קילוגרםפסיונים, כל שטוף פנימה והחוצה, טפח יבש, לחתוך 6 חתיכותפסיונים, כל שטוף פנימה והחוצה, טפח יבש, לחתוך 6 חתיכות