פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך מרק עוף, סבתא סמית תפוח, סבתא סמית תפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים, סיידר תפוחים-רגלי ברווז מטוגנות עם צימוקים ובצל פנינה, ו סיידר קשיח צלוי חזיר עם תפוחים ובצל.
הוראות
1
בבלנדר, לשלב שמן זית, זנגביל, טרגון, מיץ תפוזים, גרידה, מלח, פלפל ופירה עד חלקה. בקערה גדולה, לשלב מרינדה ופסיון ולזרוק למעיל. מכסים ומקררים בין לילה או עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
שמן זית
מרינדה
פסיון
טרגון
ג ' ינג ' ר
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
1
בתנור הולנדי גדול מאוד על חום גבוה בינוני, מחממים שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
הסר חתיכות פסיון מן המרינדה, גירוד עודף, ומפזרים מלח 1/2 פלפל כפית. עבודה בקבוצות, חתיכות פסיון sear עד משחימים היטב, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
פסיון
פלפל
מלח
3
להעביר מגש נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
מחממים תנור ל 325°f. דלקו את כל אבל 1 כף שמן מחבת, משאיר חתיכות משחימים בתחתית, ולהגדיר מחבת על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
5
מוסיפים חמאה וחום עד מומסים. מערבבים בצל, עלה דפנה, זרעי שומר, מלח, נשאר 1/2 כפית פלפל, וסוכר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם קרמל היטב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר
עלי דפנה
חמאה
בצל
פלפל
סוכר
מלח
6
להחזיר פסיון לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסיון
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים מרק עוף, סיידר ויין. (נוזל צריך לכסות חצי חתיכות פסיון.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
פסיון
סיידר
יין
8
הוסף יותר מרק עוף במידת הצורך.) להעלות את החום גבוה ולהביא נוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
9
מוסיפים תפוחים, מכסים ומעבירים סיר לתנור. Braise, הפיכת חתיכות פסיון מדי פעם, עד הבשר מבושל דרך ומכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פסיון
תפוח
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
10
באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר פסיון מגש לכסות עם נייר כדי לשמור על חם. הגדר סיר מעל חום גבוה ולהביא מיצי פאן לרתיחה. מרתיחים, חשופים, עד הרוטב מצטמצם היטב מעובה, על 25 דקות. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פסיון
רוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מלקחיים
רדיד אלומיניום
מחבת
סיר
1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים בצל פנינה ומרתיחים, חשוף, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
3
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד; להחליק את עורות.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
במחבת קטנה על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל, תפוחים, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים לשלב. צורב, מחבת רועד מדי פעם, עד בצל ותפוחים הם זהב כהה, כ 10 דקות. מערבבים סיידר תפוחים, גירוד כל חתיכות השחמה במחבת. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד בצל הם מזלג מכרז, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
תפוח
בצל
פלפל
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
כפית קצת רוטב על פסיון ומקשטים עם בצל, תפוחים, טרגון קצוץ.