פיצה חבטה שלא נענתה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 578 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 14 אוהדים. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, עלי בזיליקום, קמח תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -35 דקות. עם כפית ציון 69%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: פספס מכה פיצה, הזדמנות שהוחמצה, ו המגרש ואת המכה פלפל שרימפס.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
בקערה של מערבל עומד לשלב את 1 1/4 כוסות מים חמים, סוכר ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
2
מניחים לשבת 5 דקות עד שהשמרים מתחילים לפרוח. המים יקבלו קצף ומבעבע כשהם מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
3
מוסיפים את 3 3/4 כוסות קמח, מלח, 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קמח לכל מטרה
מלח
4
מערבבים במיקסר עומד עם וו בצק במהירות בינונית עד שהבצק חלק, רך ונמתח, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומכסים אותה במגבת לחה או בניילון. לשים במקום חם עד הבצק הוכפל נפח, על 1 1/2 שעות. אגרוף את הבצק והסר אותו מהקערה. מחלקים את הבצק ל -2 מנות שוות ומגלגלים לכדורים. מניחים קרש חיתוך מקומח, מאבקים את הבצק בקמח ומכסים במגבת מטבח או בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
אגרוף
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מגבות מטבח
עטיפת פלסטיק
בלנדר
קערה
6
בואו לשבת במקום חם עוד 1 1/2 שעות.
1
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ושקוף, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את השום, פתיתי הפלפל האדום והאורגנו ומקפיצים עוד 2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות המרוסקות והבזיליקום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
עגבניות מרוסקות
מלח ופלפל
אורגנו
שום
באזיל!
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שמתפשטים על בצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה
1
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים פנקטה עד שהיא שחומה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
באותה מחבת הפנקטה בושלה פנימה מוסיפים את הבצל והופכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים את הבצל עד להזהבה ומקורמלים ומקפידים לערבב כמה דקות במשך כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוציאים את הבצלים לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
* ראה הוראות להלן של הגדרת גריל או תנור לבשל פיצה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
תנור
6
על משטח עבודה מקומח מרדדים 1 חתיכת בצק לסיבוב בגודל 12 אינץ'. מכסים משוט פיצה או את החלק האחורי של תבנית עם 2 כפות מקמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
שים את הבצק על המשוט. קמח התירס ישמש כמיסבי כדור קטנים ויעזור לבצק להחליק מהמשוט.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
8
מברישים את הבצק ב -2 כפות משמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
9
מורחים מחצית מהרוטב באופן שווה על הבצק ומשאירים רווח של 1 אינץ ' בין קצה הרוטב לקצה בצק הפיצה. למעלה עם מחצית מהגבינה ועם מחצית מכל התוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גבינה
רוטב
10
החלק בזהירות את הפיצה מהמשוט או מחבת הסדין על אבן הפיצה החמה. מכסים ומניחים לבשל עד שהקרום שחום והגבינה נמסה ומבעבעת, כ -10 דקות. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק והתוספות.