קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פספס מכה פיצה

פספס מכה פיצה
פיצה חבטה שלא נענתה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 578 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 14 אוהדים. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, עלי בזיליקום, קמח תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -35 דקות. עם כפית ציון 69%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: פספס מכה פיצה, הזדמנות שהוחמצה, ו המגרש ואת המכה פלפל שרימפס.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
בקערה של מערבל עומד לשלב את 1 1/4 כוסות מים חמים, סוכר ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מניחים לשבת 5 דקות עד שהשמרים מתחילים לפרוח. המים יקבלו קצף ומבעבע כשהם מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
3
מוסיפים את 3 3/4 כוסות קמח, מלח, 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מערבבים במיקסר עומד עם וו בצק במהירות בינונית עד שהבצק חלק, רך ונמתח, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומכסים אותה במגבת לחה או בניילון. לשים במקום חם עד הבצק הוכפל נפח, על 1 1/2 שעות. אגרוף את הבצק והסר אותו מהקערה. מחלקים את הבצק ל -2 מנות שוות ומגלגלים לכדורים. מניחים קרש חיתוך מקומח, מאבקים את הבצק בקמח ומכסים במגבת מטבח או בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגרוףאגרוף
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מגבות מטבחמגבות מטבח
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
בואו לשבת במקום חם עוד 1 1/2 שעות.
1
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך ושקוף, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את השום, פתיתי הפלפל האדום והאורגנו ומקפיצים עוד 2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות המרוסקות והבזיליקום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורגנואורגנו
שוםשום
באזיל!באזיל!
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שמתפשטים על בצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
1
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים פנקטה עד שהיא שחומה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
באותה מחבת הפנקטה בושלה פנימה מוסיפים את הבצל והופכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים את הבצל עד להזהבה ומקורמלים ומקפידים לערבב כמה דקות במשך כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוציאים את הבצלים לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
* ראה הוראות להלן של הגדרת גריל או תנור לבשל פיצה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
תנורתנור
6
על משטח עבודה מקומח מרדדים 1 חתיכת בצק לסיבוב בגודל 12 אינץ'. מכסים משוט פיצה או את החלק האחורי של תבנית עם 2 כפות מקמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
שים את הבצק על המשוט. קמח התירס ישמש כמיסבי כדור קטנים ויעזור לבצק להחליק מהמשוט.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
8
מברישים את הבצק ב -2 כפות משמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
9
מורחים מחצית מהרוטב באופן שווה על הבצק ומשאירים רווח של 1 אינץ ' בין קצה הרוטב לקצה בצק הפיצה. למעלה עם מחצית מהגבינה ועם מחצית מכל התוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גבינהגבינה
רוטברוטב
10
החלק בזהירות את הפיצה מהמשוט או מחבת הסדין על אבן הפיצה החמה. מכסים ומניחים לבשל עד שהקרום שחום והגבינה נמסה ומבעבעת, כ -10 דקות. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק והתוספות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
מחבתמחבת
11
מוציאים את הפיצות מהתנור, פורסים ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים