קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

פעמיים טבל חמאה עוף מטוגן

פעמיים טבל חמאה עוף מטוגן
עוף מטוגן בחמאה כפולה עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 669 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חלב חמאה, רוטב טבסקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פעמיים טבל עוף מטוגן וופלים Buttermilk Begian, וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה, ו עוף מטוגן משולש טבל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את חלב החמאה, טימין, טבסקו, ווסטרשייר, 1 כף המלח, ו 1 1/2 כפיות של הפלפל בקערה לא מגיבה גדולה מספיק כדי להכיל את כל חתיכות העוף עם לפחות 1 אינץ ' כדי לחסוך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
רוטב טבסקורוטב טבסקו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את העוף ופונים למעיל באופן מלא במרינדה. מכסים בניילון נצמד ומשרים במקרר לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
הסר את העוף מהמקרר כ 45 דקות לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
קו גיליון אפייה גדול עם רדיד אלומיניום. בקערה גדולה, רדודה, לשלב את הקמח, נשאר 1 כף מלח, Cajun תיבול, ו 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר את העוף מן המרינדה חמאה לגלגל אותו סביב בקמח מתובל עד מכוסה לחלוטין. הגדר אותו על תבנית אפייה מוכן; לחזור עם העוף שנותר. טובלים את חתיכות העוף המצופות פעם נוספת במרינדה, ואז שוב בקמח. להחזיר את החלקים לתבנית האפייה (מנוחה של כמה דקות הופכת לציפוי מוצק יותר, מצנן).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
יש מכשיר קירור תיל להגדיר על מגבות נייר מוכן. בתנור הולנדי גדול, כבד, לחמם 1 1/2 אינץ ' של שמן על חום בינוני עד שהוא מגיע 177° על מדחום עמוק שומן. באמצעות מלקחי מטבח, להוסיף כמה חתיכות עוף בכל פעם שמן חם (צפיפות יהיה להוריד את הטמפרטורה, מה שהופך את העוף שמנוני). מטגנים את העוף עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 ° F, על 10 דקות לכל צד (לצפות בזהירות, זה יכול בקלות לשרוף).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מעבירים את העוף המבושל למדף התיל.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר (לא נותנים את העוף לשבת יותר מ 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
תעשה את זה מוקדם.
10
העוף יכול להיות מטוגן עד 2 ימים מראש, מכוסה, ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
מגישים אותו קר-פיקניק קלאסי בטקסס-או לחמם על מדפים תיל להגדיר על גיליונות אפייה בתנור 191° במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
טיפ
13
אם העוף נראה כהה למדי לפני שהוא מבושל דרך, להעביר מדפי תיל להגדיר על גיליונות אפייה ואופים בתנור 191° עד הבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של180 על מדחום מיידי לקרוא. שמור עוף מטוגן חם בתנור200. שימוש במדחום דיגיטלי מבטל את הצורך לעמוד מעל העוף. כאשר האזעקה נשמעת, הבשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
אליסון אורסמן עבדה כעיתונאית במשך יותר מעשרים שנה. היא כתבה וערכה עבור עיתונים בוויומינג, פלורידה, ומדינת וושינגטון. כעורכת בידור עבור מיאמי הראלד, היא פיקחה על כיסוי המסעדות של העיתון וכתבה טור שבועי כמבקרת מסעדות. לאחר שהתיישבה במדינת וושינגטון, היא גם כיסתה מסעדות באזור סיאטל רבתי כמבקרת טור שבועי. אופה בית מסור, אליסון הוא לעתים קרובות במטבח כשהיא לא כותבת. אליסון מתגוררת בבלוויו, וושינגטון, עם בעלה, וורן, וילדיהם, דני וקאלי. קונדיטור, מסעדן וסופר ספרי בישול, יליד טקסס רבקה ולא היה הבעלים של מתוק למדי
15
מאפייה ובית קפה משנת 199

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר מוזל ריזלינג קבנט עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.