פעמיים טבל עוף מטוגן
גשו לסופר וקנו מלח שולחן, קמח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פעמיים טבל חמאה עוף מטוגן, פעמיים טבל עוף מטוגן וופלים Buttermilk Begian, ו עוף מטוגן משולש טבל (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את התרנגולות ולמקם בקערה גדולה. (הקפד לשטוף את הידיים לאחר להתמודד עם עוף גלם.)
מערבבים את הבלסמי והרוזמרין ושופכים על התרנגולות. מכסים ומקררים בין לילה.
למחרת, להסיר את העוף ולהשליך את הבלסמי. בקערה נקייה, לזרוק את העוף עם חלב החמאה.
הסירו את חתיכות העוף, בהזמנת חלב החמאה.
יוצקים ציפוי אורז Arborio לתוך שקית פלסטיק גדולה או מיכל.
מוסיף את העוף בקבוצות, רועד למעיל. החזיר את העוף לחמאה, והוסיף עוד חלב חמאה במידת הצורך כדי לכסות את כל החלקים. טובלים את חתיכות העוף בתערובת האורז כדי לדלות אותם, ואז בזהירות לטבול אותם בחמאה שוב, ולאחר מכן לטבול פעם שנייה בתערובת האורז. טפיחה היטב כדי להסיר עודף קמח. להכניס למקרר עוף מצופה לפחות 1 שעה כדי לאפשר ציפוי לדבוק בשר העוף.
חום על 2 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת כבדה או מחבת על חום בינוני גבוה ל 335 מעלות F. להחליק כמה חתיכות עוף העור בצד למטה לתוך השמן החם. אין overcrowd; ומטגנים בקבוצות (או 2 מחבות נפרדות) במידת הצורך. מבשלים עד העוף מבושל דרך וחום זהוב, על 10 to15 דקות לכל צד.
מסננים ביסודיות על מתלה חוט או מגבות נייר מקומטות ומגישים. ניתן לאכול חם, קר, או בטמפרטורת החדר.
שים את האורז בבלנדר לטחון עד בסדר גמור. לנער לתוך קערה גדולה ולהוסיף את הסולת, קמח, מלח ופלפל. לזרוק עד מעורבב היטב. לאחסן במיכל אטום במקפיא כדי לשמור על רעננות מקסימלית.
הערה של השף: זה מקום אחד שאני משתמש במלח שולחן. באופן כללי אני מעדיף מלח כשר ומלח אפור, אבל מלח כשר הוא כבד מדי ולא יישאר מופץ לאורך כל הציפוי.