קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות8
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פעמיים טבל עוף מטוגן

פעמיים טבל עוף מטוגן
גשו לסופר וקנו מלח שולחן, קמח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פעמיים טבל חמאה עוף מטוגן, פעמיים טבל עוף מטוגן וופלים Buttermilk Begian, ו עוף מטוגן משולש טבל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את התרנגולות ולמקם בקערה גדולה. (הקפד לשטוף את הידיים לאחר להתמודד עם עוף גלם.)
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים את הבלסמי והרוזמרין ושופכים על התרנגולות. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוףעוף
רוזמריןרוזמרין
3
למחרת, להסיר את העוף ולהשליך את הבלסמי. בקערה נקייה, לזרוק את העוף עם חלב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הסירו את חתיכות העוף, בהזמנת חלב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
חלב-חמאהחלב-חמאה
5
יוצקים ציפוי אורז Arborio לתוך שקית פלסטיק גדולה או מיכל.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
6
מוסיף את העוף בקבוצות, רועד למעיל. החזיר את העוף לחמאה, והוסיף עוד חלב חמאה במידת הצורך כדי לכסות את כל החלקים. טובלים את חתיכות העוף בתערובת האורז כדי לדלות אותם, ואז בזהירות לטבול אותם בחמאה שוב, ולאחר מכן לטבול פעם שנייה בתערובת האורז. טפיחה היטב כדי להסיר עודף קמח. להכניס למקרר עוף מצופה לפחות 1 שעה כדי לאפשר ציפוי לדבוק בשר העוף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
חלב-חמאהחלב-חמאה
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אורזאורז
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
7
חום על 2 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת כבדה או מחבת על חום בינוני גבוה ל 335 מעלות F. להחליק כמה חתיכות עוף העור בצד למטה לתוך השמן החם. אין overcrowd; ומטגנים בקבוצות (או 2 מחבות נפרדות) במידת הצורך. מבשלים עד העוף מבושל דרך וחום זהוב, על 10 to15 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
שמן בוטניםשמן בוטנים
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מסננים ביסודיות על מתלה חוט או מגבות נייר מקומטות ומגישים. ניתן לאכול חם, קר, או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מתלה תילמתלה תיל
9
שים את האורז בבלנדר לטחון עד בסדר גמור. לנער לתוך קערה גדולה ולהוסיף את הסולת, קמח, מלח ופלפל. לזרוק עד מעורבב היטב. לאחסן במיכל אטום במקפיא כדי לשמור על רעננות מקסימלית.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
10
הערה של השף: זה מקום אחד שאני משתמש במלח שולחן. באופן כללי אני מעדיף מלח כשר ומלח אפור, אבל מלח כשר הוא כבד מדי ולא יישאר מופץ לאורך כל הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות ויינגוט שניידר Niederhauser Hermannshohle ריזלינג Trocken. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך שהוא משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת דובדבן וקרי אולטרה היי-def; לגימה עדינה של חוט צ ' ילה על הגימור לא obtrude על המורכבות הקלילה.