פעמיים קלוי תפוחי אדמה מתוקים עם צ'יפוטלה
פעמיים קלויים בטטה עם צ'יפוטלה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. לכו לחנות ותביאו בטטות, חמאה, צ'ילי צ' יפוטלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו צ'יפוטלה חריף-תפוחי אדמה מתוקים צלויים קינמון, מייפל צ'יפוטלה קלוי בטטות וכרוב ניצנים, ו תפוחי אדמה קלויים בתנור עם רוטב יוגורט צ'יפוטלה רזה (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה במזלג; מניחים על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד הסוף. מגניב במקצת.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו; לגרוף את עיסת, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'.
מערבבים עיסת תפוחי אדמה, חמאה, צ ' ילי, אדובו ומלח במעבד מזון. דק קוצצים חלק תחתון לבן של בצל; להוסיף תערובת עיסת. (צמרות בצל ירוק מילואים.) תערובת דופק 5 פעמים לשלב.
מסדרים קליפות תפוחי אדמה על תבנית אפייה. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך פגזים.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד חם. דק לחתוך חלק העליון ירוק של בצל, ומפזרים מעל תפוחי אדמה.