פעמיים קרום בצל קיש
המתכון פעמיים קרום בצל קיש יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון דל פחמימות, זה יש 205 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו רצועות בייקון, מאפה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קייל בצל קיש עם גבינת צ'דר-אורז, בצל מקורמל, פטריות קיש Gruyere עם קרום שיבולת שועל, ו תרד, בצל מקורמל וקיש שברא עם קרום תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הגבינה, הבצל, בייקון, מלח ופלפל; מערבבים היטב. קו 9-in. צלחת פאי עם קרום תחתון.
מרדדים את המאפה שנותר כדי להתאים העליון של עוגה; מקום מעל מילוי. לקצץ, חותם וקצוות חליל; לחתוך חריצים בחלק העליון.
לכסות קצוות רופפים בנייר כסף.
אופים ב 375° במשך 10 דקות.
הסר רדיד; אופים 20-25 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב. מקררים שאריות.