פפרדלה ארנבת קלועה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאפרדלה ארנב מטוגן. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 900 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר, יין רוזה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ראגו ארנב עם Soppressatan ו Pappardelle, פפרדלה עם ארנב, רמפות ושום בר, ו ארנב מטוגן.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה. כאשר חם, להוסיף את הארנב, חום מכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר מהמחבת ולהניח בצד.
מוסיפים את הבייקון, הבצל והגזר למחבת ומבשלים 10 דקות עד רך.
מוסיפים את השום, הרוזמרין והעגבניות הטהורות, מערבבים במשך 1-2 דקות, ואז יוצקים את היין ואת ציר העוף.
להחזיר את הארנב למחבת, העונה, לכסות עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה עבור 1 hr עד הארנב הוא באמת רך.
הסר את הארנב מהמחבת וגרוס את הבשר באמצעות 2 מזלגות. היזהר להסיר את כל העצמות הקטנות. בינתיים, להגדיל את החום מתחת למחבת ומרתיחים את הנוזל במשך 5 דקות עד מופחת בחצי.
מוסיפים את הבשר הגרוס ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים את הפסטה במחבת גדולה של מים מלוחים בעקבות הוראות חבילה.
מסננים, שומרים מעט מי פסטה כדי לדלל את הרוטב במידת הצורך.
מערבבים חצי גרידת התפוז, חרדל, שמנת ופטרוזיליה לתוך רוטב הארנב.
מוסיף את הפסטה המבושלת למחבת, לזרוק הכל היטב מעיל וחום דרך במשך 1-2 דקות.
מגישים בקערות עם פרמזן מגורר, עלי פטרוזיליה וגלידת התפוז הנותרת.