קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות5
ציון בריאות33
מגזין

פפרדלה ארנבת קלועה

פפרדלה ארנבת קלועה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאפרדלה ארנב מטוגן. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 900 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר, יין רוזה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ראגו ארנב עם Soppressatan ו Pappardelle, פפרדלה עם ארנב, רמפות ושום בר, ו ארנב מטוגן.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה. כאשר חם, להוסיף את הארנב, חום מכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבייקון, הבצל והגזר למחבת ומבשלים 10 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השום, הרוזמרין והעגבניות הטהורות, מערבבים במשך 1-2 דקות, ואז יוצקים את היין ואת ציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
להחזיר את הארנב למחבת, העונה, לכסות עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה עבור 1 hr עד הארנב הוא באמת רך.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את הארנב מהמחבת וגרוס את הבשר באמצעות 2 מזלגות. היזהר להסיר את כל העצמות הקטנות. בינתיים, להגדיל את החום מתחת למחבת ומרתיחים את הנוזל במשך 5 דקות עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבשר הגרוס ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים את הפסטה במחבת גדולה של מים מלוחים בעקבות הוראות חבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסננים, שומרים מעט מי פסטה כדי לדלל את הרוטב במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מערבבים חצי גרידת התפוז, חרדל, שמנת ופטרוזיליה לתוך רוטב הארנב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ארנב שלםארנב שלם
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
מוסיף את הפסטה המבושלת למחבת, לזרוק הכל היטב מעיל וחום דרך במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מגישים בקערות עם פרמזן מגורר, עלי פטרוזיליה וגלידת התפוז הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גרידה כתומהגרידה כתומה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות