קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פפרדלה עם לימון גרמולטה ואספרגוס

פפרדלה עם לימון גרמולטה ואספרגוס
פפרדלה עם לימון גרמולטן ואספרגוס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חניתות אספרגוס דק עיפרון, פטרוזיליה שטוחה, פפרדלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה עם לימון, ארטישוק תינוק, ואספרגוס, פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן, ו מרק פטריות ופפרדלה עם גרמולטה.

הוראות

1
מערבבים פטרוזיליה קצוצה, גרידת לימון, ושום לקוביות בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לבשל פסטה בסיר גדול על פי הוראות החבילה. כאשר 3 דקות של זמן הבישול נשאר, להוסיף את האספרגוס; לסיים בישול.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסננים במסננת; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מחממים את סיר אותו על חום בינוני; מוסיפים שמנת, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הוסף תערובת פסטה למחבת; לזרוק למעיל. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא שמנת לרתיחה. מבשלים עד כמעט כל הקרם נספג (כ 3 דקות), תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להוסיף חצי גרמולטה למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
העברת קערות הגשה; העליון עם שאריות gremolata.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגישים באופן מיידי.