קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פפרדלה עם לימון גרמולטה ואספרגוס

פפרדלה עם לימון גרמולטה ואספרגוס
פפרדלה עם לימון גרמולטן ואספרגוס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חניתות אספרגוס דק עיפרון, פטרוזיליה שטוחה, פפרדלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה עם לימון, ארטישוק תינוק, ואספרגוס, פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן, ו מרק פטריות ופפרדלה עם גרמולטה.

הוראות

1
מערבבים פטרוזיליה קצוצה, גרידת לימון, ושום לקוביות בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לבשל פסטה בסיר גדול על פי הוראות החבילה. כאשר 3 דקות של זמן הבישול נשאר, להוסיף את האספרגוס; לסיים בישול.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מסננים במסננת; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מחממים את סיר אותו על חום בינוני; מוסיפים שמנת, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
הוסף תערובת פסטה למחבת; לזרוק למעיל. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא שמנת לרתיחה. מבשלים עד כמעט כל הקרם נספג (כ 3 דקות), תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף חצי גרמולטה למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברת קערות הגשה; העליון עם שאריות gremolata.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מגישים באופן מיידי.