פפרדלה עם סרטנים, עגבניות ובזיליקום לימון
פפרדלה עם סרטנים, עגבניות ובזיליקום לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 646 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת סרטנים, שום, שמן זית כתית ופפרדלה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פסטה לימון עם שרימפס, פלפלים, עגבניות, תירס ובזיליקום, סלט אורזו עם ארטישוק, עגבניות, חומוס, פטה ורוטב בזיליקום לימון, ו פפרדלה קיץ עם עגבניות, ארוגולה ופרמזן.
הוראות
בחר דרך זנבות סרטנים והסר את כל פיסות הקליפה הנוספות.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול והוסיפו 2 כפות מלח.
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן עד לעישון.
מוסיפים שום וג ' לפנוס ומבשלים עד שהשום חום זהוב בהיר, כ -2 דקות. בינתיים מסירים גבעולים מעגבניות וקוצצים לקוביות 3/4 אינץ'.
מוסיפים עגבניות למחבת עם שום וצ ' ילי ומבשלים עד שהם רכים ומתחילים להיות רטובים. מנמיכים את האש לרתיחה ומאפשרים לבשל בזמן שהפסטה מתבשלת. זרוק פפרדלה למים רותחים ומבשלים עד שהם רכים, כ -2 דקות.
מסננים פסטה במסננת וזורקים זנבות סרטנים לתבנית עגבניות.
יוצקים פפרדלה מעל וזורקים לציפוי היטב תוך כדי חום רותח.
מוסיפים בזיליקום לימון וגרידת לימון, מתבלים במלח ופלפל ומגישים מייד.