פפרדלה קיץ עם עגבניות, ארוגולה ופרמזן
פפרדלה קיץ עם עגבניות, ארוגולה ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, בייקון, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה עם סקווש קיץ וארוגולה-פסטו אגוז, Pappardelle עם Arugulan ו Prosciutto, ו פפרדלה עם סקווש חורף צלוי, ארוגולה וצנוברים.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים פלפל ושום למחבת; מבשלים 1 דקה או עד השום הוא ריחני.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 45 שניות או רק עד מחומם, ערבוב בעדינות.
הסר את המחבת מחום; מערבבים מיץ לימון ומלח.
מערבבים את הפסטה החמה, ארוגולה, ותערובת עגבניות חמה בקערה גדולה, משליכים למעיל. למעלה עם גבינה ובייקון.