פפרוני ריגטוני
פפרוני ריגטוני לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 402 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת מונטריי ג'ק, רוטב ספגטי, פפרוני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ריגטוני קון פפרוני, ריגטוני עם פפרוני ומוצרלה, ו ריגטוני עם פפרוני ומוצרלה.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; ניקוז.
מוסיפים רוטב ספגטי וזורקים לציפוי.
מניחים חצי בתוך 3-קו-טי רדוד משומן. צלחת בטוחה במיקרוגל. מעליו מחצית מהפפרוני והגבינה. חזור על שכבות.
מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 5-7 דקות או עד לחימום והגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.