פצפוצי שוקולד מריר מאובקים קקאו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1225 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד, ביצים, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו פצפוצי שוקולד מריר מאובקים בקקאו, קקאו מאובק שקדים מצופים שוקולד מריר (מאכלי כוח), ו עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור ציפוי שוקולד גנאש
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2
בסיר קטן, לשלב את השמנת והסוכר הכבדים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים את תערובת הקרם החם מעל. לנוח 1 דקה, ואז לטאטא יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
למלא שליש סיר בינוני עם מים ולהביא לרתיחה. בקערה של מערבל חשמלי, להקציף לשלב את הביצים, חלמון, וסוכר. מניחים את הקערה על הסיר של מים רותחים. המשך לטאטא עד הטמפרטורה של התערובת מגיעה 60°.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הסר מהחום והנח את הקערה על המיקסר בכושר עם מצורף מקצף. שוט במהירות בינונית גבוהה עד שהוא מתקרר לטמפרטורת החדר ויוצר סרטים כפי שהוא נופל מן המקצף, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
16
אופים במשך 1 שעה, ולבדוק את העוגה על ידי החדרת בודק עוגה למרכז. לאחר הבוחן יוצא נקי, להסיר מהתנור ומיד להפוך את העוגה על מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
17
לאחר התקרר, להשתמש בסכין משונן לחלק את העוגה לתוך 3 אפילו שכבות ולהגדיר אותם על המדף.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
18
מברשת כל שכבה עם כ 2 כפות סירופ שוקולד בצד כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
19
כפור את החלק העליון של 2 השכבות התחתונות עם גנאש מספיק כדי שווה את עובי שכבות העוגה. ערם את השכבות בחזרה יחד וכפור את החלק החיצוני של העוגה עם ganache הנותרים.
20
עבור סרטי השוקולד
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
21
יוצקים על 1/2 כוס שוקולד על משטח שיש שטוח, זכוכית, או נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
22
מורחים אותו למלבן בעובי של 1 מ "מ, באורך של כ-2 מטר ברוחב של 6 אינץ'. אפשר לשוקולד להגדיר במשך 5 דקות, או עד שהוא כבר לא נוזלי או מבריק עדיין רך מעט. עם מרית נירוסטה עם להב ישר שנערך בזווית של 45 מעלות, לגרד את השוקולד widthwise כדי ליצור סרטים גלי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
23
מעבירים את הסרטים למגש וחוזרים על התהליך עד שכל השוקולד משמש. לקשט את העוגה עם הסרטים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)