קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פצפוצי שוקולד מריר מאובקים בקקאו

פצפוצי שוקולד מריר מאובקים בקקאו
פצפוצי שוקולד מריר מאובקים קקאו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1225 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד, ביצים, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו פצפוצי שוקולד מריר מאובקים בקקאו, קקאו מאובק שקדים מצופים שוקולד מריר (מאכלי כוח), ו עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ציפוי שוקולד גנאש
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2
בסיר קטן, לשלב את השמנת והסוכר הכבדים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים את תערובת הקרם החם מעל. לנוח 1 דקה, ואז לטאטא יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה רדודה ומכסים את פני השטח בניילון נצמד. להתקרר בטמפרטורת החדר עד ganache מתעבה לעקביות ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
לסירופ שוקולד
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
6
בסיר בינוני, להביא את הסוכר ו 3/4 כוס מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
הסר מהחום, באמצעות בלנדר יד, מחית בשוקולד עד חלקה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
8
לעוגת שוקולד ג ' ניס
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
9
מחממים את התנור ל 160°. משמנים את החלק הפנימי של קערת נירוסטה 3 ליטר עם ספריי בישול nonstick ומעיל קל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
למלא שליש סיר בינוני עם מים ולהביא לרתיחה. בקערה של מערבל חשמלי, להקציף לשלב את הביצים, חלמון, וסוכר. מניחים את הקערה על הסיר של מים רותחים. המשך לטאטא עד הטמפרטורה של התערובת מגיעה 60°.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הסר מהחום והנח את הקערה על המיקסר בכושר עם מצורף מקצף. שוט במהירות בינונית גבוהה עד שהוא מתקרר לטמפרטורת החדר ויוצר סרטים כפי שהוא נופל מן המקצף, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
לנפות את אבקת הקקאו ואת 1 1/2 כוסות קמח יחד לתוך קערה בינונית. עם מרית גומי, מקפלים את החומרים יבשים לתערובת הביצה ב 3 תוספות, עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מקפלים בחלב וחמאה מומסת עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
14
להעביר את הבלילה לקערת נירוסטה 3 ליטר מוכן.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מניחים את הקערה על תבנית אפייה ומעבירים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
אופים במשך 1 שעה, ולבדוק את העוגה על ידי החדרת בודק עוגה למרכז. לאחר הבוחן יוצא נקי, להסיר מהתנור ומיד להפוך את העוגה על מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
לאחר התקרר, להשתמש בסכין משונן לחלק את העוגה לתוך 3 אפילו שכבות ולהגדיר אותם על המדף.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
18
מברשת כל שכבה עם כ 2 כפות סירופ שוקולד בצד כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
19
כפור את החלק העליון של 2 השכבות התחתונות עם גנאש מספיק כדי שווה את עובי שכבות העוגה. ערם את השכבות בחזרה יחד וכפור את החלק החיצוני של העוגה עם ganache הנותרים.
20
עבור סרטי השוקולד
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
21
יוצקים על 1/2 כוס שוקולד על משטח שיש שטוח, זכוכית, או נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
22
מורחים אותו למלבן בעובי של 1 מ "מ, באורך של כ-2 מטר ברוחב של 6 אינץ'. אפשר לשוקולד להגדיר במשך 5 דקות, או עד שהוא כבר לא נוזלי או מבריק עדיין רך מעט. עם מרית נירוסטה עם להב ישר שנערך בזווית של 45 מעלות, לגרד את השוקולד widthwise כדי ליצור סרטים גלי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
23
מעבירים את הסרטים למגש וחוזרים על התהליך עד שכל השוקולד משמש. לקשט את העוגה עם הסרטים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים