פקאן אפל קרינגל
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, קרינגל תפוח פקאן עשוי להיות מרהיב לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 251 קלוריות. אתה מקבל תוספת שמגישה 12. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך חמאה, חלב חם, מים חמים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 19%. נסו פקאן קרינגל מקלות, מייפל פקאן דנית קרינגל, ו קרינגל קינמון תפוח עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים. בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר והמלח; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה את תערובת השמרים, החלב והחלמון; מקציפים לתערובת אחידה (הבצק יהיה רך מאוד). לא ללוש. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או לילה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח היטב; מחלקים לשניים. מקררים מנה אחת.
מרדדים את החלק הנותר ל -18 אינץ'. 6 אינץ'. מלבן. בקערה קטנה מקציפים חלבון ביצה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מברישים חצי במרכז המלבן.
שלב מרכיבי מילוי; מפזרים חצי מעל חלבון ביצה.
מקפלים דפנות בצק ארוכות מעל המילוי, חופפים 1-1 / 2 אינץ'.; תפר קמצוץ לאטום. מניחים בזהירות את התפר כלפי מטה על תבנית אפייה לא משומנת. צורה לתוך פרסה; קמצוץ מסתיים לאטום. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק, חלבון הביצה והמילוי. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-35 דקות.
אופים בחום של 400 טקס למשך 18-22 דקות או עד להזהבה. מצננים 15 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים. לזיגוג, שלבו את הסוכר, המים והווניל של הקונדיטורים; מורחים על קרינגלס.