פקאן-בורבון קראנץ כוסות שמנת איטלקיות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-227 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אבקת סוכר, סיידר תפוחים, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, פשטידת הדלעת של בובי פליי עם מחנק קינמון וקצפת בורבון מייפל, ו גלידת פקאן-קרמל קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 20 כוסות מאפין בגודל רגיל.
הסר 1 כף תערובת הקמח לקערה קטנה; להוסיף 3/4 כוס של פקאנים מזוגגים ולזרוק למעיל. תניח בצד. שמור נשאר אגוזי פקאן מזוגגים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים מסוכרים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חותכים חמאה לחתיכות בגודל כף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
חותכים 3 כפות של גבינת שמנת לקוביות; להזמין גבינת שמנת שנותרה עבור זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
7
מוסיפים חתיכות חמאה וקוביות גבינת שמנת, כמה בכל פעם, לתערובת קמח בקערה בינונית, מכות עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את כל אבל 1/2 כוס של תערובת הביצה. היכו נמוך במשך 30 שניות, ואז בינוני במשך 30 שניות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הוסף את תערובת הביצים הנותרת בזרם איטי; הכה 30 שניות יותר. מערבבים בתערובת פקאן שמורה.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
כפית לתוך כוסות מאפין.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
11
אופים 20 עד 25 דקות או עד צמרות באביב בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב 5 דקות; להסיר מחבתות מתלים קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
בינתיים, בקערה גדולה, להכות 9 כפות חמאה, 2 כפות בורבון, קליפת לימון, מלח וגבינה שמורה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה לנצח אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, במהירות נמוכה עד חלקה. מערבבים ב 1/2 כוס של פקאנים מזוגגים שמורים הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
פקאנים מסוכרים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
זילוף בצורת לב
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
צינור או להפיץ ציפוי על גבי כל קאפקייק; מפזרים פקאנים מזוגגים הנותרים.