פרגולה עם ארטישוקים, פטה, שקדים ועשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פרגולה עם ארטישוקים, פטה, שקדים, ועשבי תיבול. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שיני שום, קוסקוס ישראלי, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ארטישוקים אפויים עם שקדים, פירורי לחם ועשבי תיבול, למוני פרגולה עם צדפות ועשבי תיבול, ו רגל כבש הומרית עם זיגוג כתום דם, פרגולה, Fetan ו (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה בינונית עם מים ומוסיפים את מיץ הלימון.
חותכים את השליש העליון של הארטישוקים, כמו גם את החלק התחתון הקשה של הגבעול. לקצץ את העור הכהה מהבסיס, ולאחר מכן לחתוך כל ארטישוק בחצי לאורכו. באמצעות כפית אשכולית או כפית קטנה, לגרד את "לחנוק" שעיר בתוך כל חצי, ולשלוף את כל עלים סגולים. חותכים את הארטישוקים לחתיכות ברוחב 1/2 אינץ'.
במדיום (3 ליטר) סיר, להביא 6 כוסות מים, שמן זית, מלח, שיני שום, פתיתי פלפל לרתיחה.
מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים, מכוסים, עד למכרז, 5-7 דקות.
הסר את הארטישוקים עם כפית מחוררת לקערה, עוזב את המים.
מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים את הפרגולה (או קוסקוס) ומבשלים עד למכרז, 10-12 דקות.
מוסיפים את הארטישוקים, שקדים, מנטה, שמיר, ואת רוב הפטה, ו 2 כפות יותר שמן זית. לזרוק היטב העונה טעם עם מלח ופלפל.
מגישים עם פטה שנותר מפוזר על גבי.