פרגולה עם צדפות
פרגולה עם צדפות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך יין, צדפות littleneck, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פרגולה עם צדפות ומולים, Tre Fagioli עם פרגולה, ו צדפות קם האונג (צדפות ריחניות מוזהבות) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פרגולה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד וריאל דנטה, 6-8 דקות; לנקז.
בינתיים, חום 1/2 כוס שמן Dutchoven או סיר כבד גדול אחר מעל בינוני highheat.
מוסיפים שום ופלפל אדום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, about30 שניות. בזהירות להוסיף יין; להביא abooil, להפחית את החום, ומבשלים עד רדוקבחצי, כ 3 דקות.
הוסף צדפות, כיסוי, ומבשל, העברהצלחות לקערה כפי שהם פותחים (להשליך anythat לא לפתוח), 6-8 דקות.
מוסיפים פרגולטו בישול נוזלי בסיר ומבשלים, ערבוב, עד פרגולה הוא רך ורוטב הוא slightlythickened (יש עדיין צריך להיות שפע שלliquid), על 2 דקות. להחזיר צדפות טופוט ומבשלים עד מחומם דרך.
מחלקים פרוגולה וצדפות בין קערות, טפטוף עם שמן, העליון עם גרידת פטרוזיליה וlemon.