פרגולה עם תפוזי דם וזיתים סיציליאניים
אם יש לך תפוזי דם, צלפים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: פרגולה עם תפוזי דם וזיתים סיציליאניים, בס מפוספס עם תפוזי דם וזיתים, ו קרפצ'יו שומר עם תפוזי דם וזיתים שחורים.
הוראות
מבשלים את פרגולה בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, 8 עד 9 דקות.
מסננים היטב במסננת, מנערים את המים העודפים.
תן לעמוד במשך 15 דקות, טלטול המסננת מדי פעם לייבש את הדגנים.
בקערה גדולה, לזרוק את הזיתים עם בצל, צלפים, מיץ לימון ושמן זית.
הוסף את פרגולה וזרוק למעיל.
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל הקערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הסלט, מתבלים במלח ופלפל לבן ולתת לעמוד במשך 10 דקות כדי למזג את הטעמים. לפזר את גרידת התפוז מעל ולשרת.
הפוך קדימה: סלט יכול להיות מוכן דרך שלב 2 ומקורר עד 4 שעות.