קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פרגולה עם תפוזי דם וזיתים סיציליאניים

פרגולה עם תפוזי דם וזיתים סיציליאניים
אם יש לך תפוזי דם, צלפים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: פרגולה עם תפוזי דם וזיתים סיציליאניים, בס מפוספס עם תפוזי דם וזיתים, ו קרפצ'יו שומר עם תפוזי דם וזיתים שחורים.

הוראות

1
מבשלים את פרגולה בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרגולהפרגולה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים היטב במסננת, מנערים את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
תן לעמוד במשך 15 דקות, טלטול המסננת מדי פעם לייבש את הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
בקערה גדולה, לזרוק את הזיתים עם בצל, צלפים, מיץ לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הוסף את פרגולה וזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרגולהפרגולה
6
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל הקערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הסלט, מתבלים במלח ופלפל לבן ולתת לעמוד במשך 10 דקות כדי למזג את הטעמים. לפזר את גרידת התפוז מעל ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
גרידה כתומהגרידה כתומה
כתוםכתום
מיץמיץ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
7
הפוך קדימה: סלט יכול להיות מוכן דרך שלב 2 ומקורר עד 4 שעות.