פרגית צעירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל באביב עוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1062 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, עוף, ליים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה מושלם עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ו קדרה אחת של עוף אביב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. הגדר מתלה בשליש התחתון של התנור. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החמאה, שום טחון וג ' ינג ' ר מגורד.
ללטף את העוף יבש. לשפשף חצי חמאה מתחת לעור וחצי מעליו. מתבלים את הציפור בנדיבות במלח ופלפל.
מניחים את חזה העוף בצד למעלה על מדף במחבת צלייה. לפזר את הבצל, שיני שום, פרוסות זנגביל, צ ' ילי, וסיד סביב הציפור ולהוסיף 1/2 כוס מים למחבת. צולים במשך 30 דקות, עד השד מתחיל חום כתמים. להפוך את העוף מעל ולצלות במשך 20 דקות.
הפוך את חזה העוף שוב, ולהוסיף עוד 1/2 כוס מים למחבת. חזור לתנור לעוד 20 דקות, או עד הסוף.
להטות את העוף ולנקז את המיצים למחבת.
הסר את הציפור לצלחת הגשה.
הסר את המתלה מן המחבת והכפית את כמה שיותר שומן ככל האפשר.
מניחים את המחבת על הכיריים מעל חום גבוה.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה. מוסיפים את רוטב הדגים האסייתי.
מגישים את העוף, עובר את הרוטב בצד.