המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש גבינת אסיאגו, בצל, עגבניות שזיף וזיתים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו חזיר ותפוח אדמה מוקרם.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים שליש פרוסות תפוחי אדמה בתחתית צלחת אפייה 8 אינץ ' או תבשיל 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול. למעלה תפוחי האדמה עם 1/3 כוס פרוסות עגבניות, 1/3 כוס פרוסות בצל, 1 כף בזיליקום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. חזור על השכבות למעט מלח ופלפל, ומפזרים זיתים בשלים פרוסים על השכבה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
טרגון אופציונלי
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
זיתים בשלים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מערבבים מרק ושמן, וטפטוף על תפוחי האדמה. מכסים בנייר כסף ואופים ב 400 במשך 40 דקות. לחשוף, ולאפות 25 דקות או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
מפזרים תפוחי אדמה עם גבינת אסיאגו, ואופים במשך 3 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגו
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הערה: מתכון זה יכול להיות מוכן גם 4 מנות גראטן בודדים. זמני האפייה יהיו זהים.