המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש גבינת אסיאגו, בצל, עגבניות שזיף וזיתים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו חזיר ותפוח אדמה מוקרם.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים שליש פרוסות תפוחי אדמה בתחתית צלחת אפייה 8 אינץ ' או תבשיל 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול. למעלה תפוחי האדמה עם 1/3 כוס פרוסות עגבניות, 1/3 כוס פרוסות בצל, 1 כף בזיליקום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. חזור על השכבות למעט מלח ופלפל, ומפזרים זיתים בשלים פרוסים על השכבה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
זיתים בשלים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מערבבים מרק ושמן, וטפטוף על תפוחי האדמה. מכסים בנייר כסף ואופים ב 400 במשך 40 דקות. לחשוף, ולאפות 25 דקות או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
4
מפזרים תפוחי אדמה עם גבינת אסיאגו, ואופים במשך 3 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הערה: מתכון זה יכול להיות מוכן גם 4 מנות גראטן בודדים. זמני האפייה יהיו זהים.