פרובנסלה תפוחי אדמה מוקרמים
המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש גבינת אסיאגו, בצל, עגבניות שזיף וזיתים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו חזיר ותפוח אדמה מוקרם.
הוראות
מסדרים שליש פרוסות תפוחי אדמה בתחתית צלחת אפייה 8 אינץ ' או תבשיל 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול. למעלה תפוחי האדמה עם 1/3 כוס פרוסות עגבניות, 1/3 כוס פרוסות בצל, 1 כף בזיליקום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. חזור על השכבות למעט מלח ופלפל, ומפזרים זיתים בשלים פרוסים על השכבה העליונה.
מערבבים מרק ושמן, וטפטוף על תפוחי האדמה. מכסים בנייר כסף ואופים ב 400 במשך 40 דקות. לחשוף, ולאפות 25 דקות או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מפזרים תפוחי אדמה עם גבינת אסיאגו, ואופים במשך 3 דקות או עד גבינה נמסה.
הערה: מתכון זה יכול להיות מוכן גם 4 מנות גראטן בודדים. זמני האפייה יהיו זהים.