קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות3
ציון בריאות12
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל

פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל
פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 522 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם אידית חלב, אבקת ג'לטין, גבינת צ' דר חדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'לטין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח אוכמניות, אננס ולימון שמנת ג'לטין כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-167 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל, המבורגרים צרובים עם פרוסות גבינה קלה להמסה, ו הגבינה בגריל האמריקאית החדשה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו שני יריעות אפייה שטוחות או מגשים ריבועים או מלבניים גדולים עם שכבה של ניילון נצמד ולהניח בצד. בקערה קטנה או כוס, מפזרים את הג ' לטין על המים ומאפשרים לו להתייבש, על 1 דקה. בינתיים, לחמם את החלב התאדה בסיר קטן על חום גבוה בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית גומי כדי למנוע שריפה על תחתית המחבת. כאשר חלב מגיע לרתיחה, להוסיף ג ' לטין hydrated ומערבבים עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים גבינה בבת אחת ומערבבים עם מקצף לשלב. להחזיר מחבת לחום נמוך ולהמשיך לטאטא עד התערובת היא הומוגנית ואוגרים בין 160 ו 170 ° F על מדחום קריאה מיידית. הכה עם הלהב של בלנדר טבילה ישירות בסיר עד מבריק וחלק. לחלופין, להעביר את הקערה של בלנדר או מעבד מזון להתמזג, החל במהירות הנמוכה ביותר לאט להגדיל את הגבוהה ביותר. להתמזג במשך 30 שניות, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך. במידת הצורך, להתמזג בשתי קבוצות נפרדות, לשפוך את המחצית הראשונה על מגש גיליון מרופד לפני שתמשיך למחצית השנייה (ראה שלב 3).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
יוצקים תערובת מתוך הבלנדר ועל גבי דפי אפייה מוכנים. אתה צריך בסופו של דבר עם שכבה כמה מילימטרים עבים על כל מגש. השתמש מרית גומי כדי להפיץ את הגבינה בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
להעביר למקום שטוח במקרר ולאפשר להתקרר עד המשרד למגע, לפחות עשר דקות (ייתכן שיהיה עליך עוד תלוי כמה קר המקרר שלך זה, כמה עבה צלחות או מגשים שלך, וכמה טוב המקרר שלך מסתובב אוויר).
6
כאשר הגבינה התקררה, בזהירות להרים את לעטוף פלסטיק ולהעביר את כל העניין ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
חותכים את הגבינה לפרוסות מרובעות, חותכים את כל הדרך דרך הפלסטיק. בזהירות עזב כל פרוסה עם הפלסטיק עדיין מחובר וערימה, משאיר את הפלסטיק בין כל שכבה. חזור עם מגש הסדינים השני. אחסן פרוסות גבינה במיכל אטום במקרר למשך עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל