פרוסות טופו פריכות ברביקיו
פרוסות טופו פריכות ברביקיו לוקחות בערך 8 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 396 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . אם יש לכם רוטב ברביקיו, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 3833 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 63% . מתכונים דומים: טופו ברביקיו , טופו ברביקיו וטופו ברביקיו .
הוראות
מסננים את הטופו ופורסים לרצועות.
מניחים בשקית ניילון או מיכל, ומקפיאים ללילה. זה יעניק לטופו מרקם בשרני יותר. מפשירים רצועות טופו ומספיגים בנייר סופג לייבוש.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. בקערה קטנה, טורפים יחד את חלבון הביצה ו-1 כף רוטב ברביקיו.
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל בקערה נפרדת. טובלים את פרוסות הטופו בתערובת הביצים, ואז בתערובת הקמח, מנערים את עודפי הקמח. מטגנים בשמן החם כדקה מכל צד, עד להזהבה. פשוט מטגנים מספיק בבת אחת כדי שהם לא יהיו צפופים.
מוציאים מהשמן לנייר סופג לניקוז ולקרר.
מברישים את פרוסות הטופו ברוטב ברביקיו נוסף, ומניחים למרינדה בזמן שהברילר מתחמם. מסדרים אותם על תבנית ברילר, או על רשת מעל תבנית עוגייה לקבלת התוצאות הטובות ביותר.
מקם את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום. צולים במשך 5 דקות מכל צד, או עד שהם משחימים ופריכים, צפו היטב כדי לא לשרוף אותם.
מגישים חם עם רוטב הברבקי הנותר לטבילה.