פרוסות מופולטה
המתכון פרוסות Muffuletta יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 15 דקות. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם סלאמי, קלמטן ופימיאנטו-זיתים ממולאים, פלפלים קלויים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מטבל Muffuletta, Muffuletta, ו Muffuletta (מתכונים דומים).
הוראות
הסר חלק מלחם רך ממרכז המחצית העליונה של באגט לעשות באר ארוכה וצרה. אם תרצה, לחתוך על 1/2 אינץ ' של קצוות מחודדים של באגט.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת ממרח וארטישוקים. בנדיבות להפיץ תערובת ארוכה, צר היטב במחצית העליונה של באגט.
מורחים פסטו על תערובת גבינת שמנת.
מניחים רצועות פלפל קלוי על החלק התחתון של באגט. מקפלים פרוסות סלאמי לשניים; שכבה באלכסון על פלפלים, חופפים פרוסות מעט.
מניחים חצי העליון של בגט, פסטו בצד למטה, מעל סלמי; הקש חצאים יחד היטב. זיתים חוט על קיסמים או מרים קוקטייל; להכניס קיסמים דרך כל השכבות במרווחים של 1 אינץ'.
חותכים בין קיסמים ל -18 פרוסות.