פרוסות ריבה
פרוסות ריבה יכולות להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. והוא מספק כ 48 מנות . אם יש לך ריבה, ביצה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: בייקון וריבת ויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס.
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורכה, 3 עד 5 דקות. הכה בביצה, ואז גרידת וניל ולימון. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך; הוסף את תערובת הקמח והכה עד רק בשילוב (הבצק יהיה רך).
מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות ולשים 2 חתיכות על כל תבנית אפייה מוכנה. לעצב כל חתיכה לתוך יומן 12-by-1-אינץ', על 3 אינץ ' זה מזה. באמצעות הידית של כף עץ או האצבע שלך, לחץ על חריץ עמוק 1/2 אינץ ' באמצע כל יומן. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור וחימום מראש ל 375 מעלות F. למלא את החריצים עם ריבה.
אופים, החלפת המיקום של המחבתות באמצע הדרך, עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על סדיני האפייה, ולאחר מכן להעביר את היומנים ללוח חיתוך ולפרוס לרוחב לעוגיות 1 אינץ ' רחב.