קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרושוטו, אגס, כריכי גבינה כחולים

פרושוטו, אגס, כריכי גבינה כחולים
פרושוטו, אגס, כריכי גבינה כחולה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם שמן זית, לחם מולטיגרין, אגס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פרושוטו, אגס, וסושי גבינה כחולה, פרושוטו, אגס, וסושי גבינה כחולה, ו פרושוטו פרוסות גבינה כחולה שמנת פרוסות אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה; מטגנים 3 דקות או עד קלוי. הפוך פרוסות לחם מעל; למרוח חמאה באופן שווה על פרוסות לחם. לצלות 2 דקות נוספות או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מערבבים ארוגולה ושאלות בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
טפטוף ארוגולה תערובת עם שמן וחומץ; מפזרים פלפל. זרוק היטב למעיל. מחלקים תערובת ארוגולה באופן שווה בין פרוסות לחם 4, בצד חמאה למעלה; למעלה באופן שווה עם פרושוטו. מחלקים פרוסות אגס וגבינה באופן שווה בין כריכים; העליון כל כריך עם פרוסת לחם 1, בצד חמאה למטה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'